Aπόλλων-Ηρακλής 89-95: «Γηραιού» επιβίωση μετά από δυο παρατάσεις

Δυο φορές στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας του αγώνα, με τρίποντο του Τσαλμπούρη, και στο τελευταίο δευτερόλεπτο της πρώτης παράτασης, με καλάθι του Μακ Λίν ύστερα από ασίστ του Μήτρου-Λόνγκ, ο Απόλλων απέφυγε την ήττα από τον Ηρακλή, στο κλειστό της Περιβόλας, αλλά ο “Γηραιός” αποδείχτηκε λίαν ανθεκτικός και αποφασισμένος να νικήσει στην δεύτερη παράταση (89-95) και να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τον Ιωνικό σ’ αυτήν.

Ο Ηρακλής

στηρίχτηκε στην τριάδα των Ρότεν, Έιμπραμς, Γκάρετ και Γουντς και ο τελευταίος ήταν πρωταγωνιστής στις δύο παρατάσεις. Η ομάδα του Κώστα Μέξα πανηγύρισε έπειτα από επτά συνεχόμενες ήττες και 101 ημέρες, ενώ πλησίασε τον Απόλλωνα σε απόσταση μίας νίκης, καθώς έφτασε στις τέσσερις ενώ η ομάδα της Πάτρας παρέμεινε στις πέντε. Οι «κυανόλευκοι» διαχειρίστηκαν δις την ισοφάριση που δέχτηκαν από τον Απόλλωνα και είχαν τα ψυχικά αποθέματα να μην “λυγίσουν” στην έδρα του Απόλλωνα.

Η ομάδα της Πάτρας δεν έχει διαφύγει του κινδύνου να βιώσει βαθμολογικές “περιπέτειες” στην προσπάθεια του να παραμείνει στην Basket League, στην πρώτη χρονιά της επιστροφής του.

Δεκάλεπτα: 15-22, 27-33, 49-53, 67-67, 80-80 (α’ παράταση), 89-95

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα