Θέλει Λέικερς ο Κρις Μπος

Ανοιχτός σε επανένωση με τους Λεμπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Γουέιντ στους Λος Άντζελες Λέικερς δήλωσε αστειευόμενος ο Κρις Μπος! Ο βετεράνος πάουερ φόργουορντ προσπαθεί στα 34 του χρόνια να βρει μια τελευταία ευκαιρία στο ΝΒΑ, αφού τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε με την καρδιά του δεν του έχουν επιτρέψει να αγωνιστεί από τον Ιανουάριου του 2016.

Ο Μπος αστειεύτηκε όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να σμίξουν ξανά οι «Big-3» του Μάιάμι στους Λέικερς, αναφέροντας πως «Αυτό θα ήταν το σόου των Λέικερς μαζί με το σόου των…γερόντων»,
και πρόσθεσε:

«Περιμένω κάποια ομάδα να με καλέσει, αλλά προφανώς αυτό θα πρέπει να συμβεί μέχρι τον Φεβρουάριο. Ελπίζω πως θα συμβεί. Προσπαθώ να ξεπεράσω αυτό το εμπόδιο και να ξεκινήσω κάτι. Ελπίζω πως θα βρω μια καινούρια πρόκληση. Ξέρω ότι μπορώ ακόμη να παίξω και να είμαι ένας 3&D παίκτης (σ.σ σουτέρ τριών πόντων & αμυντικός) για κάποια ομάδα στο πρωτάθλημα».

«Θα προσπαθήσω άλλη μια φορά – αυτό είναι, μια προσπάθεια. Αν τελειώσει, θα λέω ότι ήταν μια καταπληκτική διαδρομή. Κατάφερα περισσότερα από όσα σκεφτόμουν. Ο επόμενος στόχος ήταν η διάρκεια, οι 25.000 πόντοι και τα 15.000 ριμπάουντ, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, το έχω αποδεχτεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα