Apex Legends: H Respawn μάλλον μας teasάρει καινούργιο χαρακτήρα

Ετοιμαστείτε.

H παραγωγός της Respawn Entertainment, Tina Sanchez, φαίνεται πως μας teasάρει έναν καινούργιο χαρακτήρα στο Apex Legends, σύμφωνα με το Dot Esports.

Η Sanchez πόσταρε δύο εικόνες πριν από λίγο καιρό στις οποίες φορούσε μία στολή motion capture, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Working on Apex Legends stuff @jitterbot@_moyparrapic.twitter.com/CeGxxqvldR

Tina Sanchez (@Teanah) August 1, 2019

Αυτό από μόνο του δεν λέει και πολλά, αλλά όταν τη ρωτήσαμε αν όλο αυτό έχει σχέση με τον/την Crypto, τον καινούργιο χαρακτήρα που αναμένεται να έρθει στο παιχνίδι, η Sanchez μας απάντησε με ένα emoji το οποίο έχει κλειστό το στόμα του.

Σε προηγούμενα tease ή διαρροές στις οποίες εμφανίζεται ο χαρακτήρας, τον βλέπουμε να κρατάει σπαθί. Data miners έχουν βρει επίσης, σύμφωνα με το Dot Esports, αρχεία με τίτλο "DEATH_SWORD". Ίσως το μπαστούνι που κρατάει η Sanchez στις φωτογραφίες να προσπαθεί να μιμηθεί το σπαθί του χαρακτήρα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στις φωτογραφίες αυτές η Sanchez δεν είναι η μόνη που φοράει στολή motion capture.

Το Season 2 του Apex Legends ξεκίνησε με αρκετές δραστικές αλλαγές στον χάρτη του αλλά και φέρνοντας μας τη Wattson. Σε ό,τι αφορά τον/την Crypto πάντως, η Respawn έχει ήδη αρχίζει να δίνει τα πρώτα tease από το trailer του season 2.

IGN GreeceApex Legends: Η Respawn μίλησε για τα σχέδια της κατά του cheatingApex Legends: Η Wattson είναι η 10η legend, ανακοινώθηκε το Season 2 Battle Pass - E3 2019Οι πρώτες λεπτομέρειες για το Battle Pass του Season 2 του Apex Legends

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα