Ιντέγε: «Είμαι αφοσιωμένος στον Άρη»

12:00 5/8/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Μπράουν Ιντέγε θέλει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και την ευκαιρία αυτή του τη δίνει ο Άρης. Η αξία του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη, όμως μετά την αγωνιστική απραξία των προηγούμενων μηνών χρειάζεται λίγο χρόνου προκειμένου να βρει τα πατήματά του.

Ο Ιντέγε είναι απολύτως ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τους «κίτρινους» γι’ άλλωστε και σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ξένο Μέσο τόνισε την αφοσίωσή του στον «Θεό του πολέμου».

Παράλληλα, παραδέχτηκε σε συνέντευξη που

παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Sports Extra» ότι είναι δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή να κληθεί στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας. Γι’ αυτό εξήγησε οτι είναι προτιμότερο να μείνει συγκεντρωμένους στις υποχρεώσεις του με την ομάδα του Σάββα του Παντελίδη.

«Θα ήθελα να παίξω στη εθνική ομάδα της χώρας μου, καταλαβαίνω όμως ότι έλειψα τους τελευταίους 12 μήνες και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Είναι προτιμότερο λοιπόν να δώσω το καλύτερο μου εαυτό στην ομάδα μου. Είμαι αφοσιωμένος στον Άρη», είπε αρχικά ο Ιντέγε.

Συνεχίζοντας ο 30χρονος επιθετικός πρόσθεσε: «Βλέπω πως δεν είμαι στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού. Είναι η απόλυτη τιμή για έναν παίκτη να εκπροσωπεί τη χώρα του, όμως σίγουρα αυτό δεν θα συμβεί το επόμενο χρονικό διάστημα».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Ιντέγε: «Είμαι αφοσιωμένος στον Άρη» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα