Aγγλία, στιγμές 2023: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γ. 7-0! (video)

Οι «ρεντς» του Γιούργκεν Κλοπ, είχαν διαλύσει την ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να υποφέρουν, με τη βαρύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα από το 1931.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τη Γιουνάιτεντ μάλιστα να χάνει ευκαιρίες. Στο 43′ η Λίβερπουλ πήρε προβάδισμα με τον Χάκπο, τίποτα όμως δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λίβερπουλ ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική, με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη – ρεκόρ, στην ιστορία των αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο πιο επιτυχημένες ομάδες στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Στο 47ο λεπτό ο Νούνιες

έκανε το 2-0, ενώ στο 50′ ο Χάκπο ανέβασε τον δείκτη του σκορ, μετά από τρομερή προσπάθεια του Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος, δε θα μπορούσε να λείψει από το σκοράρισμα και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο ματς στο 66ο λεπτό. Στο 75′, ο Νούνιες με δεύτερο δικό του τέρμα έκανε το 5-0 και ο Σαλάχ στο 83′, πέτυχε το έκτο, για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ με 129 γκολ, ξεπερνώντας τον Ρόμπι Φάουλερ!

Το θριαμβευτικό απόγευμα στο «Άνφιλντ» για τους γηπεδούχους ολοκλήρωσε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, με το 7-0, την ημέρα που ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν θα άφηνε την ομάδα του λιμανιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Aγγλία, 2023, Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γ, 7-0,Anglia, 2023, liverpoul – mantsester g, 7-0