Aκύρωσε 500 διαρκείας η Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ακύρωσε τα εισιτήρια διαρκείας όσων φιλάθλων της δεν είχαν τακτική παρουσία στο γήπεδο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε!

Σύμφωνα με την Ruhr Nachrichten, ο σύλλογος αποφάσισε να προβεί στην ακύρωση των διαρκείας κατόχων που παρακολούθησαν λιγότερα από 7 ματς στο Signal Iduna Park, με τον αριθμό να φτάνει τα 500.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Μπορούσια είναι ενοχλημένοι από το γεγονός ότι σε κάποια παιχνίδια υπήρχαν περισσότερα από 1000 κενά καθίσματα,
την ώρα που η λίστα αναμονής για διαρκείας φτάνει τα δεκάδες χιλιάδες άτομα, ενώ άλλοι φίλαθλοι αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα στο να βρουν μεμονωμένα εισιτήρια.

Μεγάλη μερίδα οπαδών είδε θετικά το συγκεκριμένο μέτρο, όμως ορισμένοι κάτοχοι που είδαν τα διαρκείας τους να διαγράφονται είναι σοκαρισμένοι.

«Έχω διαρκείας 18 χρόνια και δεν είχα χάσει παιχνίδι για πολλές σεζόν. Όμως φέτος αναγκάστηκα να νοσηλευτώ για περίπου τρεις μήνες. Ελπίζω η Ντόρτμουντ να λάβει υπ' όψιν την περίπτωσή μου», τόνισε ο κάτοχος διαρκείας Μάρκους Σχάιμπε.

Η Ντόρτμουντ πάντως τόνισε ότι θα επανεξετάσει περιπτώσεις όπως η παραπάνω, όπου οι κάτοχοι διαρκείας δεν μπόρεσαν να παραστούν σε κάποια ματς λόγω ανωτέρας βίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα