ATP: Άνετη νίκη για τον Τσιτσιπά και πρόκριση

Ο Έλληνας τενίστας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πήρε τα δυο σετ με 6-2 και 6-4, σε 76 λεπτά. Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Νικολάς Τζάρι (Χιλή), ο οποίος επικράτησε 2-1 σετ (7-6, 4-6, 6-4) του Γκις Μπρόουερ (Ολλανδία). Ο Τσιτσιπάς επέβαλε τον ρυθμό του και δεν άφησε περιθώρια στον 38χρονο αντίπαλό του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ίσνερ προηγήθηκε 2-1 στα τρία πρώτα game,

όμως ο Τσιτσιπάς απάντησε με 19 σερί πόντους και πήρε προβάδισμα 5-2. Τελικά, κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο σε με 6-2 σε 24 λεπτά. Ο Τσιτσιπάς είχε πέντε άσους και 14 winners.

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο σετ δεν άλλαξε, με τον Ίσνερ να προσπαθεί να βάλει δύσκολα στον Τσιτσιπά, όμως ο Έλληνας τενίστας είχε έτοιμες απαντήσεις για τον αντίπαλό του. Ο Αμερικανός ήταν πιο ανταγωνιστικός στο δεύτερο σετ, στο οποίο προηγήθηκε δυο φορές (1-0 και 2-1), όμως ο Τσιτσιπάς κατάφερε να ξεφύγει με 4-2 και 5-3 και τελικά να φτάσει στη νίκη (6-4). Αυτή ήταν η έκτη νίκη του Τσιτσιπά σε οκτώ αναμετρήσεις με τον Ίσνερ και έκτη σερί.

Το σχετικό tweet:

ESTADIO MEXTENIS | 2nd Round

S. Tsitsipas 6 6
J. Isner 2 4#LosCabosTennisOpen | #StayInTheGame pic.twitter.com/ntBCOZBa46

— Mifel Tennis Open by Telcel Oppo (@CaboTennisOpen) August 3, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα