Άρης: Σίγουροι για την πρόκριση οι «κίτρινοι»

Οι «κίτρινοι» είχαν αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στην Αρμενία και θέλουν τη νίκη στον επαναληπτικό αγώνα, για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Τόλης Τερζής θέλει από τους παίκτες του καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, συγκριτικά με το πρώτο ματς των δυο ομάδων. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει και πάλι τον Οντουμπάτζο σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, καθώς οι Μπράμπετς και Κάρλσον δεν είναι έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς.

Ο

Άρης αναμένεται να παραταχθεί με τον Κουέστα στην εστία και τους Φαμπιάνο και Οντουμπάτζο στο κέντρο της άμυνας. Οι Φεράρι και Εμπακατά θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Νταρίντα και Τζούρασεκ να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Ρουπ, Μενέντες και Μορόν θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Πάλμα στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Αρμενίας θα παραταχθεί με τους Ερμάκοφ, Αλεμάο, Μπουένο, Σέιντ, Γκριγκοριάν, Καστανέιρα, Ομπιέρο, Μουραντιάν, Σερομπιάν, Γιένε και Έζα. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός, Μίκαελ Φάμπρι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τζιοβάνι Μπατσίνι και Ντάριο Τσεκόνι. Τέταρτος βοηθός ορίστηκε ο Φεντερίκο Ντιόνίσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης, Σίγουροι,aris, sigouroi