9ος όμιλος : Συνέχισαν επιβλητικά, Αγγλία και Πολωνία (hls)

Αγγλία – Αλβανία 5-0

Ένα ημίχρονο Βρετανικής… ομοβροντίας, ήταν αρκετό για τα «τρία λιοντάρια» να ξεπεράσουν την όποια αντίσταση των Αλβανών στο Γουέμπλεϊ και μπροστά σε 80 χιλιάδες θεατές, προκειμένου η Αγγλία να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου με σαφές αβαντάζ αναφορικά με την διεκδίκηση της απευθείας πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ.
Πρόσωπο του αγώνα ο Χαρι Κέϊν, ο οποίος πέτυχε τα τρία από τα πέντε γκολ της ομάδας του (18’. 33’, 45+1’). Το σκορ άνοιξε ο Μαγκουάϊρ στο 9ο λεπτό ενώ ενδιάμεσα

σκόραρε και ο μέσος της Λίβερπουλ, Χέντερσον (28’).

Ανδόρα – Πολωνία 1-4

Στο ματς που ξεκίνησε με την… παγκόσμια πρωτοτυπία, τουλάχιστον σε φάση προκριματικών παγκοσμίου κυπέλλου, καθώς αποβλήθηκε μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο ο Ρίτσαρντ Κούκου της Ανδόρα, οι Πολωνοί δεν δυσκολεύτηκαν αρκετά στο να φτάσουν σε μια άνετη νίκη.
Οι Λεβαντόφσκι (5’) και Γιόσβιακ (11’) έβαλαν νωρίς τα θεμέλια της νίκης.
Στο 45’ ο Γιοάν Σερβός μείωσε για τους γηπεδούχους όμως αμέσως μετά ο Μίλικ και στο 73’ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ!

Ουγγαρία – Σαν Μαρίνο 4-0

Με δύο γκολ του Ντομινίκ Σοπόζλαϊ (6’, 83’) της Λειψίας και από ένα των Γκάζνταγκ (22’) και Βέσελ (88’) οι Μαγυάροι έκαναν, προφανώς, μια καλή προπόνηση απέναντι στο Σαν Μαρίνο.

Βαθμολογία :

Αγγλία (8) 20Πολωνία (8) 17Αλβανία (8) 15Ουγγαρία (9) 14Ανδόρα (8) 6Σαν Μαρίνομ (9) 0
Keywords
Τυχαία Θέματα