5ος Όμιλος: Κράσνονταρ-Τσέλσι 0-4, πρώτη (εμφατική) νίκη για τους «μπλέ»

5ος Όμιλος: Κράσνονταρ-Τσέλσι 0-4, πρώτη (εμφατική) νίκη για τους «μπλέ»basket1thanosΤετ, 10/28/2020 - 21:54

Μετά το 0-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League κόντρα στην Σεβίλλη, η Τσέλσι εμφανίστηκε αποφασισμένη να πάρει τους πρώτους της τρεις βαθμούς απόψε στη Ρωσία. Και τους πήρε σχετικά εύκολα αλλά όχι τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ (0-4). Τα "μωρά" του Φρανκ Λάμπαρντ απειλήθηκαν

από την Κράσνονταρ αλλά δεν δέχθηκαν τέρμα και μπροστά πετούσαν "φωτιές" με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί αυτό το σκορ θριάμβου. 

Το ματς:

Η Τσέλσι επέβαλλε από το ξεκίνημα το δικό της ρυθμό στο παιχνίδι. Στο 13' ο Βέρνερ μετά από υπόδειξη του VAR κερδίζει πέναλτι το οποίο ο Ζορζίνιο στέλνει στο... καλάθι των αχρήστων. Ο Χάντσον-Οντόι στο 37', και ενώ οι γηπεδούχοι έχουν ισορροπήσει το ματς, ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Η Τσέλσι αρχίζει πολύ δυνατά το δεύτερο ημίχρονο με την Κράσνονταρ να απειλεί πάντως με την σειρά της την εστία του Μεντί. Η μπάλα πάει πάνω κάτω και στο 75' οι Άγγλοι κερδίζουν δεύτερο πέναλτι μετά από χέρι του Μαρτίνοβιτς. Ο Βέρνερ κερδίζει τον Σαφόνοβ, ο οποίος βρίσκει λίγο την μπάλα χωρίς να μπορέσει να την αποκρούσει. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζιγιέχ με την κλάση του δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη (0-3). Το κερασάκι στην τούρτα βάζει ο Πούλισιτς στο 90', ο οποίος χρειάστηκε 19 λεπτά για να βρει δίχτυα (πέρασε αλλαγή στο 71' στην θέση του Χάντσον-Οντόι).

Επόμενο παιχνίδι για τους "μπλε" αυτό κόντρα στην Μπέρνλι για το Αγγλικό πρωτάθλημα (31/10) ενώ επόμενη υποχρέωση για το Champions League είναι το εντός έδρας ματς με την Ρεν (04/11).

Η Κράσνονταρ, που έμεινε στον έναν βαθμό στον όμιλο (ισοπαλία με Ρεν στην πρεμιέρα), θα αντιμετωπίσει την Σεβίλλη στην Ισπανία την άλλη εβδομάδα (04/11) ενώ νωρίτερα (31/10) θα παίξει εκτός έδρας για την Ρωσική Πρέμιερ Λιγκ με την Ακμάτ Γκρόζνι.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea - Ποδόσφαιρο Off Off basket1thanos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea FC ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Τσέλσι «άλωσε» το Κράσνονταρ, επιβάλλοντας τον φρενήρη ρυθμό της. Σκόρερ για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ οι Χάντσον-Οντόι, Βέρνερ, Ζιγιέχ και Πούλισιτς. Article publish on Τετ, 10/28/2020 - 21:54 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα