10 χρόνια League Of Legends

Και συνεχίζουμε δυνατά.

Στις 27 Οκτωβρίου, το League Of Legends γίνεται 10 χρονών, αλλά οι εορτασμοί φέτος ξεκίνησαν πολύ νωρίς, λόγω σίγουρα και του Παγκοσμίου, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα ξημερώματα λοιπόν, στις 16 Οκτωβρίου, η Riot Games παρουσίασε το Anniversary Event και οι φαν δεν πίστευαν στα μάτια τους και στα αυτιά τους με αυτά που έβλεπαν. Η εταιρεία

δεν αστειευόταν καθόλου όταν είπε στο παρελθόν πως το όνομά της είναι “Riot Games” και όχι GAME και τώρα το έκανε πράξη.

Αν λοιπόν, λόγω της ώρα ή του όγκου, χάσατε μερικές από αυτές, η λίστα αυτή θα σας βοηθήσει, ώστε να ξέρετε τι περιμένουμε από την Riot Games μέσα στο 2020.

League Of Legends: Wild Rift

Ίσως η σημαντικότερη ανακοίνωση του χθεσινού εορτασμού. Η Riot Games ανακοινώνει το League Of Legends: Wild Rift για φορητές συσκευές και κονσόλες.

Μετά από πολλές απομιμήσεις που μας κρατούσαν για λίγο το ενδιαφέρον, θα έχουμε και την επίσημη μεταφορά του αγαπημένου μας MOBA σε κινητά και κονσόλες. Ωστόσο, αυτό που τόνισε η εταιρεία, είναι πως δεν πρόκειται για ένα απλό port, αλλά για ένα παιχνίδι, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των συσκευών που θα κυκλοφορήσει.

Με ένα νέο twin-stick mechanic και εμφανείς διαφορές από το MOBA του PC, αναμένουμε να μάθουμε ακόμα περισσότερα νέα γι’αυτό στο μέλλον.

League Of Legends: Project A

Ένα άτιτλο ακόμα hero shooter, το Project A δημιουργείται για να ξεφύγει λίγο η Riot Games από την πεπατημένη των 10 χρόνων που πέρασαν.

Παρόμοια με τίτλους όπως το Overwatch και το Rainbow Six Siege, το Project A είναι ένα Competitive Shooter για PC, στο οποίο φυσικά θα βρείτε πολλές ομοιότητες με τα παιχνίδια που αναφέραμε παραπάνω. Θα λαμβάνει χώρα σε μια μελλοντική Γη, θα περιλαμβάνει μια αρμάδα από χαρακτήρες και ο κάθε ένας από αυτούς θα έχει το δικό του μοναδικό ability, το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσει σωστά για να εξασφαλίσει τη νίκη.

Με πάνω από 140 χαρακτήρες στο παιχνίδια, η Riot έχει σίγουρα όλα τα συστατικά για να δημιουργήσει ένα απολαυστικό shooter.

League Of Legends: Project L

Μιας που πιάσαμε τα “Project” πάμε να δούμε και το νέο fighting παιχνίδι, που ανακοινώθηκε χθες, στα πλαίσια των 10 χρόνων του League Of Legends.

Ένα ακόμα άτιτλο δημιούργημα, το Project L, που είχε επιβεβαιωθεί πρώτη φορά στο EVO 2019, θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του League Of Legends και δυστυχώς αυτή είναι η μόνη λεπτομέρεια που γνωρίζουμε, καθώς ο τίτλος βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια ανάπτυξης.

Πάντως, η εταιρεία δήλωσε πως ακόμα και αν η εμπειρία θα μοιάζει πολύ διαφορετική από αυτό που έχουν συνηθίσει οι παίκτες του LOL, ωστόσο, πιστεύει πως θα είναι αρκετά εναρμονισμένο με τις προτιμήσεις των παικτών fighting.

League Of Legends Esports Manager

Δεν είναι σίγουρα πρωταπριλιάτικο αστείο, αν και θα μπορούσαμε να δούμε πώς μπορεί να φτάνατε σε αυτό το συμπέρασμα.

Μέσα στον βομβαρδισμό των ανακοινώσεων, ήρθε και η παρουσίαση του LOL Esports Manager, το οποίο θα λειτουργεί όπως όλα τα sim που γνωρίζουμε εκεί έξω, σαν το Football Manager.

Οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο του manager λοιπόν και θα πρέπει να φτιάξουν τη δική τους ομάδα, να κλείσουν συμβόλαια και εν τέλει να οδηγήσουν την ομάδα τους στο παγκόσμιο. Αν βαρεθήκατε λοιπόν τον ρόλο του Pro Player, ή δεν σας βγαίνει, γυρίστε το στο manager.

Legends Of Runeterra

Και card games είχε το μενού του εορτασμού των 10 χρόνων του League Of Legends και το όνομα αυτού “Legends Of Runettera”.

H Riot Games αποφάσισε να βγάλει το δικό της καρτοπαίχνιδο, σε PC και φορητές συσκευές, μέσα στο 2020. Οι προεγγραφές είναι ήδη ανοιχτές και ο τίτλος φυσικά θα είναι free-to-play. Μέσα σε αυτό θα δούμε γνωστούς ήρωες, αλλά και άλλους από τον κόσμο της Runettera.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν τις κάρτες τους και δεν θα τζογάρουν σε card packs, οπότε περιμένουμε ανυπόμονα να δούμε πώς θα λειτουργεί κάτι τέτοιο, στο κόσμο του League Of Legends

League Of Legends: Arcade

Για να μην νομίζετε ότι η Riot Games αποκάλυψε μόνο καινούργια παιχνίδια, ορίστε και μια σειρά κινουμένων σχεδίων.

Με το όνομα Arcade, η ομάδα του League Of Legends και η Fortiche Productions θα δημιουργήσουν μια σειρά, η οποία θα βασίζεται στο υπάρχον lore του παιχνιδιού, το οποίο ομολογουμένως είναι πλούσιο, εντυπωσιακό και άξιο εμφάνισης στην μικρή οθόνη.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πότε ή που θα κάνει το ντεμπούτο του, αλλά γνωρίζουμε ότι στοχεύει στο νεαρό και ενήλικο κοινό του παιχνιδιού.

Teamfight Tactics: Mobile

Το περιμέναμε, το θέλαμε και έγινε πράξη. Το δημοφιλές auto battler της Riot Games, Teamfight Tactics, έρχεται σε iOS και Android συσκευές στις αρχές του 2020.

Μαζί του, θα έρθουν και νέοι ήρωες (Olaf, Annie, Thresh) καινούργια origins (Desert, Poison, Inferno) αλλά και classes (Summoners, Mystics). Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την beta του κάποια στιγμή τον Δεκέμβρη, οπότε ετοιμαστείτε για μάχες πολύ σύντομα.

Rise Of The Elements

Πολύ καιρό υπήρχαν φήμες και τώρα επιβεβαιώνονται. Το Summoner’s Rift αλλάζει και μάλιστα σε τεράστιο βαθμό.

Το top lane και το bot lane αποκτούν εσοχές και ο χάρτης μεγαλώνει. Οι Elemental Dragons έχουν ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στο παιχνίδι. Όταν γίνεται spawn ο τρίτος δράκος, το Rift θα αλλάζει μορφή, ενώ από εκείνο το σημείο και μετά θα είναι ο μόνος που θα εμφανίζεται.

Οι mountain dragons θα αλλάζουν το terrain στο χάρτη, ενώ οι ocean dragons θα δημιουργούν μεγαλύτερα bushes και θα βελτιώνουν τα honeyfruit plants. Οι cloud drakes θα δημιουργούν wind tunnels, που θα δίνουν movement speed, ενώ οι infernal θα καταστρέφουν συγκεκριμένα walls και bushes.

O Elder θα παίζει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο, αφού πλέον η ομάδα που θα τον σκοτώνει θα αποκτά ένα νέο feature, το «execute». Με το execute, η ομάδα που έχει το buff θα μπορεί να σκοτώνει αντιπάλους που έχουν χαμηλό hp. Μικρές αλλαγές θα δούμε επίσης σε support items, keystore runes και πολλά άλλα.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως μαζί με όλες τις παραπάνω ανακοινώσεις, οι υλοποιήσεις των οποίων θα γίνουν μέσα στο 2020, είδαμε και την νέα ηρωίδα του League Of Legends και γυναίκα του Lucian, Senna, που δραπέτευσε από το Lantern του Thresh, καθώς και ένα βίντεο, το οποίο φαίνεται να κάνει νύξεις για την εμφάνιση ενός MMO, στον κόσμο του LoL.

Πηγή: Red Bull Greece

IGN Greece Rise of the Elements: Μεγάλες αλλαγές στο Summoner's Rift To League of Legends αποκτά σειρά κινουμένων σχεδίων Ήρθε η νέα ηρωίδα του League Of Legends

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα