Ρίχνουμε μια ματιά στο πολυαναμενόμενο Off-White x Nike Air Jordan 5 του Virgil Abloh

Λίγο μετά την κυκλοφορία των Off-White x Nike Air Jordan 5 “Black Metallic”, τα οποία έκαναν την εμφάνιση τους κατά την διάρκεια του All-Star Weekend 2020, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton και ιδρυτής της μάρκας Off-White, Virgil Abloh, είχε αποκαλύψει έναν εναλλακτικό χρωματισμό του sneaker

στον λογαριασμό του στο Instagram.

Πρόκειται για το μοντέλο Off-White x Nike Air Jordan 5 “Sail”, το οποίο διαθέτει την μπεζ απόχρωση που είχαν τα Off-White x Nike Air Jordan 4 και φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου στην τιμή των 225 δολαρίων.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν την χρωματική παλέτα “Sail” ως βάση, το νέο μοντέλο εκφράζει τη χαρακτηριστική αποδομημένη προσέγγιση της Off-White. Τα διάφανα υφάσματα και τα ανοίγματα στο μέσο του πέλματος και το κολάρο αποκαλύπτουν κάποια απροσδιόριστα στοιχεία από την εσωτερική δομή του παπουτσιού. Το χαρακτηριστικό νούμερο “23” εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα στο πίσω πλαϊνό μέρος, το οποίο ταιριάζει με το κόκκινο λογότυπο Jumpman στην αντανακλαστική ασημένια γλώσσα.

Το “Nike Air” εμφανίζεται με μαύρο χρώμα στη φτέρνα, το χαρακτηριστικό κείμενο της Off-White διακοσμεί το μεσαίο πλαϊνό τμήμα, περιγράφοντας με λεπτομέρεια τις προδιαγραφές παραγωγής του παπουτσιού και αναγνωρίζοντας ως τόπο γέννησης του το Μπίβερτον στην πολιτεία του Όρεγκον, ενώ η υπογραφή “SHOELACES” του Virgil Abloh εφαρμόζεται στα κορδόνια.

Δείτε μερικές φωτογραφίες του Off-White x Nike Air Jordan 5 “Sail” παρακάτω:

Courtesy of Nike

Courtesy of Nike

Courtesy of Nike

Courtesy of Nike

Courtesy of Nike

www.perpetual.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα