Ολυμπιακός: Πρόστιμο στον Τζούρτζεβιτς για το πέναλτι

Βαρύ πρόστιμο επέβαλε ο Ολυμπιακός στον Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο πάγκος του Ολυμπιακού ζήτησε από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα του πέναλτι, ωστόσο, ο Σέρβος στράικερ είχε διαφορετική άποψη.

Αγνόησε την απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, εκτέλεσε το πέναλτι και νικήθηκε από τον Γιαννιώτη κι αν ο Χατζισαφί δεν έπαιρνε το ριμπάουντ για να σκοράρει,

ενδεχομένως οι «ερυθρόλευκοι» να μην ισοφάριζαν.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού πήρε την απόφαση να τον τιμωρήσει με βαρύ πρόστιμο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που αγνοεί εντολή του προπονητή σε εκτέλεση πέναλτι. Η προηγούμενη ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν είχε σκοράρει από τα 11 βήματα, ισοφαρίζοντας το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκης (1-1).

Ο Σέρβος φορ μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Ζιλέ στο ματς με τον Ατρόμητο στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι επέμεινε και τελικά εκτέλεσε ο ίδιος από την «άσπρη βούλα» παρά την διαφορετική οδηγία του πάγκου.

Άσχετα με την κακή εκτέλεση και την απόκρουση του Γιαννιώτη, αλλά και το γκολ του Χατζισαφί στην επαναφορά ο Σέρβος δεν θα μείνει ατιμώρητος και θα πληρώσει με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το γεγονός ότι δεν άκουσε τις ξεκάθαρες οδηγίες του πάγκου.

Πηγή : newsit.gr

The post Ολυμπιακός: Πρόστιμο στον Τζούρτζεβιτς για το πέναλτι appeared first on NewsVoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα