Μεγάλος διαγωνισμός NewsVoice.gr με δώρο την ολική ανακαίνιση της κουζίνας σας

Η περίοδος των γιορτών έφτασε και μικροί και μεγάλοι περιμένουν πως και πως να περάσουν στιγμές ξεκούρασης, χαλάρωσης και χαράς με τους δικούς τους ανθρώπους. Εμείς όπως κάθε χρόνο γιορτάζουμε με τους αναγνώστες μας, για αυτό και φέτος σας παρουσιάζουμε ιδέες και προτάσεις για γιορτές στην κουζίνα με συνταγές αλλά και άλλες ιδέες για τις ημέρες που έρχονται.

Για να το γιορτάσουμε όμως και να αρχίσει η χρονιά με πολύ χαρά αποφασίσαμε και προφέρουμε σε μια τυχερή οικογένεια την ανακαίνιση της κουζίνας τους για να ενα 2023 γεμάτο γεύσεις και μυρωδιές. Και όταν λέμε την ανακαίνιση της

κουζίνας τους εννοούμε με τα όλα της! Για αυτό και ένας τυχερός η μια τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει μια δωρο επιταγή για τα καταστήματα ΙΚΕΑ για να αγοράσει έπιπλα κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές Candy απο τα καταστήματα ΚΑΡΩΝΗΣ που όλοι ξέρουν πως εκεί θα βρουν ποιοτικές και οικονομικές συσκευές, καθώς και μικροσυσκευές της Severin, σκεύη της Green Pan, πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα της Luminarc προσφορά του brands in a box. To Brands in a box προσφέρει προϊόντα γνωστών εταιρειών τα οποία θα κάνουν ευκολότερη και ομορφότερη την καθημερινότητά σας! Στόχος η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

Πως όμως θα σας δίναμε μια νέα κουζίνα για να την χαρείτε πραγματικά αν έχει άδεια ντουλάπια; Γι’ αυτό και σκεφτήκαμε να σας τα γεμίσουμε με προϊόντα συνολικής αξίας 750,00€ σε συνεργασία με τον ΒιοΑγρό, μια από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρίες στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων διατροφής και οικολογικών προϊόντων καθαριότητας και ατομικής υγιεινής. Όπως αναφέρει ο κος Κώστας Παπαδόπουλος, CEO της εταιρείας ΒιοΑγρός, “Μελετάμε τις σύγχρονες τάσεις ενώ είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί στην επιλογή πρώτων υλών και στον ποιοτικό έλεγχο. Στόχος μας είναι τα προϊόντα μας να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και να προσφέρουν φυσικά και ευεργετικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών ευρύτερα. Το σήμα ΒιοΑγρός αποτελεί εγγύηση ότι «ξέρεις τι τρως»!”. Έτσι o ΒιοΑγρός θα εξοπλίσει πραγματικά με όλα τα απαραίτητα βιολογικά τρόφιμα και οικολογικά απορρυπαντικά και η εταιρεία σουπερ μάρκτ ΚΡΗΤΙΚΟΣ που προσφέρει δωρο επιταγές για αγορές της επιλογής σας αξίας 500 ευρώ! Η αλυσίδα ΚΡΗΤΙΚΟΣ, όσο και αν μεγαλώνει, παραμένει πιστή στο πνεύμα του μικρού Παντοπωλείου από το οποίο ξεκίνησε το 1948 και συνεχίζει να φέρνει κάθε μέρα ό,τι καλύτερο παράγει ο τόπος μας, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με όραμα της να βρίσκεται κάθε μέρα δίπλα, στους πελάτες, τους εργαζομένους, τις τοπικές κοινωνίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον φροντίδας για όλους, συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της σε περιοχές που δεν έχει κάλυψη και φροντίζει να βελτιώνει την εμπειρία του καταναλωτή.

Για να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του NewsVoice.gr στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την φράση “Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός” στο [email protected] έως τις 31/12/2022 στις 23:59 και ένας μεγάλος τυχερός θα αλλάξει ριζικά την κουζίνα και την διάθεση του την νέα χρονιά.

Το άρθρο Μεγάλος διαγωνισμός NewsVoice.gr με δώρο την ολική ανακαίνιση της κουζίνας σας εμφανίστηκε πρώτα στο newsvoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλος, NewsVoice,megalos, NewsVoice