Ένας φανταστικός προορισμός μια ανάσα απο την Αθήνα

Τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι ένας μαγευτικός προορισμός που μπορείς να ανακαλύψεις σε λιγότερο απο δυο ωρες μακριά απο την Αθήνα, που θα λατρέψεις για τα χειμερινά σου weekends.

Είναι ένας εξαιρετικός χειμερινός προορισμός σε απόσταση μόλις 12 χιλιομέτρων από το αθλητικό χιονοδρομικό κέντρο Ζηρείας αλλά και με πολλές άλλες δραστηριότητες στην φύση, μικροί και μεγάλοι θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Στην ευρύτερη περιοχή θα βρείτε μια ποικιλία

στη διαμονή που περιλαμβάνει από όμορφους παραδοσιακούς ξενώνες έως ζεστά και φιλόξενα σαλέ ενώ εστιατόρια και ταβέρνες με παραδοσιακές αλλά και πιο μοντέρνες επιλογές θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε το Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa, ενα ξενοδοχείο που αποτελείται από 20 ανεξάρτητες σουίτες, ιδανικές για στιγμές απομόνωσης, για οικογένειες που αγαπούν την εξοχή αλλά και παρέες που αναζητούν μια διαφορετική πρόταση για τις χειμερινές τους διακοπές.

Το ξύλο, η πέτρα, η μυρωδιά του ξύλου απ’ το τζάκι, και η μαγευτική θέα προς την οροσειρά της Ζήρειας, αποτελούν μόνο ορισμένα από τα χαρακτηριστικά τους. Με υπηρεσίες πέντε αστέρων το Resort μας καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε σε συνεργασία με τo παραπάνω ξενοδοχείο να προσφέρουμε σε ένα τυχερό αναγνώστη ενα ΠΣΚ εντελώς δωρεάν!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει μόνο να στείλετε το ονοματεπώνυμο σας και την φράση “Πλειάδων Γη” στο [email protected] έως τις 30/12/2022 και ίσως φέτος η νέα χρονιά ξεκινήσει με ενα τόσο όμορφο δώρο!

Καλή επιτυχία σε όλους 

Το άρθρο Ένας φανταστικός προορισμός μια ανάσα απο την Αθήνα εμφανίστηκε πρώτα στο newsvoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα