«Επίθεση» Κοντονή σε Μητσοτάκη για Γιαγτζόγλου – «Δεν γνωρίζετε τα πραγματικά περιστατικά»

«Επίθεση» στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Σταύρος Κοντονής, για την κριτική που ασκεί σχετικά με την “ανοχή” που όπως υποστηρίζει έχει η κυβέρνηση στους “μπαχαλάκηδες”, αλλά για την μεταγωγή του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου στις φυλακές Κορυδαλού.

Με την ευκαιρία της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στην Βουλή χαρακτήρισε άστοχη την δήλωση του προέδρου της ΝΔ λέγοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης δεν γνωρίζει τα πραγματικά περιστατικά…»

Ο κ. Σταύρος Κοντονής «μετέθεσε» την ευθύνη της απόφασης στην Κεντρική Επιτροπή

Μεταγωγών, στο πλαίσιο της μετατροπής των φυλακών Κορυδαλλού σε φυλακή υποδίκων.

Γνωστοποίησε ότι τον επόμενο μήνα θα φύγουν από τον Κορυδαλλό γύρω στους 57 καταδικασθέντες, και θα έρθουν περίπου 27 υπόδικοι, εκ των οποίων 6 από τη Λάρισα, ανάμεσα τους ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, που κατηγορείται για την αποστολή του τρομοδέματος με το οποίο τραυματίσθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Ο Σταύρος Κοντονής πρόσθεσε πως «ο κρατούμενος Γιατζόγλου κρατείται στις δικαστικές φυλακές Λάρισας με απόφαση του εισαγγελέα και ανακριτή. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του κ. Λουκά Παπαδήμου. Έχει δικαστήριο στην Αθήνα και έγινε μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παρέμεινε 4 ημέρες και αμέσως μετά επανήλθε στις φυλακές της Λάρισα…»

Πηγή : newsit.gr

The post «Επίθεση» Κοντονή σε Μητσοτάκη για Γιαγτζόγλου – «Δεν γνωρίζετε τα πραγματικά περιστατικά» appeared first on NewsVoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα