Ρεβεγιόν στα Αθηναϊκά εστιατόρια – Οι προτάσεις μας

Η Αθήνα έχει πλέον φορέσει τα γιορτινά της το ίδιοι και οι κάτοικοι της που ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα. Εμείς συγκεντρώσαμε και θα σας παρουσιάσουμε ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για ρεβεγιόν από εστιατόρια της πόλης.

Ας αρχίσουμε λοιπόν από το κέντρο της Αθήνας και το Ζάππειο. Ένα γνωστό σημείο

για όλη την οικογένεια είναι η Αίγλη Ζαππείου που φέτος ο Executive Chef Ηλίας Σέντρης έχει ετοιμάσει προτάσεις για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς όσο και για το πρώτο γεύμα της νέας χρονιάς.

Λίγο πιο πάνω ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας αλλά και με την ωραιότερη θέα, το Hilton για άλλη μια χρονιά προσφέρει μενού για τους πολύ απαιτητικούς που ζητούν ιδιαίτερη γεύση σε συνδυασμό με την αισθητική που σίγουρα οι χώροι του Hilton Athens μπορούν να καλύψουν. Δείτε εδώ το μενού για την παραμονή Χριστουγέννων στο εστιατόριο Galaxy με θέα όλη την Αθήνα η στο Βυζαντινό με ζωντανή μουσική.

Για όσους όμως θέλουν κάτι πιο «ζεστό» που σε κάνει να νιώσεις πως βρίσκεσαι στην εξοχή ενώ παράλληλα θα είσαι μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο η καλύτερη επιλογή που εντοπίσαμε το Green Park. Μέσα στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι το εστιατόριο που για τους παλιούς Αθηναίους το ήξεραν από το Πεδίο του Άρεως έχει φέτος ετοιμάσει δυο υπέροχες βραδιές ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική ενώ παράλληλα σε μοναδική τιμή. Δείτε εδώ το μενού.

Επί της Κύμης στο Νέο Ηράκλειο, το Crown Hall είναι ένας χώρος που μέχρι σήμερα αποτελεί μια από τις ιδανικές επιλογές για κάθε είδος εκδηλώσεις και δεξιώσεις. Στις φετινές γιορτές όμως θα στεγάσει το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με ζωντανή μουσική και ένα ειδικό μενού πέντε πιάτων. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το μενού εδώ.

Προς τα νότια και για αυτούς που όπως και να το κάνουμε δε μπορούν μακριά από την θάλασσα ακόμα και τον χειμώνα, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα εορταστικά μενού του Blends που επιμελείται ο σεφ Κωνσταντίνος Λόλας. Γνωστός χώρος, ιδιαίτερα φινετσάτος και με μια ξεχωριστή πινελιά για τις ημέρες αυτές… τα magic acts που θα συμβάλουν στην μαγική αίσθηση των ημερών.

Για το τέλος σας αφήσαμε ένα εστιατόριο που ξεχωρίζει. Το Piedra είναι ένας μοναδικός χώρος με μεσαιωνικό χαρακτήρα στην διακόσμηση του, κεριά να αλλάζουν την ατμόσφαιρα και λυρικοί καλλιτέχνες να διαμορφώνουν το μοναδικό Opera Restaurant της πόλης. Μια ματιά στα μενού της Παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα σας εντυπωσιάσει.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα