YoGreen: Freshly yours, everyday

Σε μια περίοδο που η υγεία μας είναι σε πρώτο πλάνο έχουμε αποφασίσει και παρουσιάζουμε εταιρείες που πραγματικά ταιριάζουν σε ένα νέο μοντέλο ζωής. Η εταιρία YoGreen λοιπόν ήρθε όπως λένε και οι ίδιοι για να κάνει την ανάγκη σας για υγιεινή, “πράσινη” διατροφή…καθημερινή απόλαυση! Με ολόφρεσκα λαχανικά δημιουργούν καθημερινά ξεχωριστές σαλάτες για κάθε γούστο απο vegeterian, σαλάτες με μοσχαρίσια μπριζόλα μέχρι και σαλάτες

με εξωτικά φρούτα όπως μάνγκο και ανανά. Παραλληλία στο μενού μπορεί κάποιος να βρει σάντουιτς αλλά και cold pressed χυμούς με αντιοξειδωτικά χαρακτηριστικά αλλά και βιταμίνες απαραίτητες για ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Κάνοντας ένα γρηγορο πέρασμα από τον κατάλογό τους που μπορείτε να δειτε ΕΔΩ μας τράβηξε το ενδιαφέρον το Beef pastrami baguette με μοσχαρίσιο παστράμι, γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ, αγγουράκι τουρσί, ρόκα άγρια, ραπανάκι και σως μελιού-μουστάρδας ενώ απο τους χυμούς τον Σπανάκι, Kale, Πράσινο Μήλο, Ανανάς, Λεμόνι.

Μεγάλος διαγωνισμός 

To NewsVoice.gr σε συνεργασία με την YoGreen προσφέρουν σε ένα τυχερό αναγνώστη τα γεύματα ενός ολόκληρου μήνα!!!

Έτσι για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη YoGreen στο [email protected] έως την Τρίτη 9/3/2021 στις 11 π.μ. και κέρδισε το πιο γευστικό αλλά και υγιεινό δώρο.

*To δώρο περιλαμβάνει μία σαλάτα ή ένα σάντουιτς της επιλογής του τυχερού συνοδευόμενο από ένα χυμό της επιλογής του. Το δώρο αφορά τις καθημερινές Δευτέρα έως Παρασκευή δηλαδή 5 γεύματα την εβδομάδα. Οι παραδόσεις του δώρου θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα μετά απο συνεννόηση με την εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα