Vaptistikamou.gr: Ένας κόσμος φτιαγμένος για τον νονό και την νονά

Προσπαθώντας σιγά σιγά να επανέλθουμε στην κανονικότητα έχουν ξανά αρχίσει και τα μυστήρια με γάμους και βαπτίσεις να κλείνουν ο ένας μετά τον άλλο, έτσι και εμείς σας παρουσιάζουμε κάθε μέρα εταιρείες που μπορείτε να εμπιστευτείτε για οτι χρειαστεί. Σήμερα την τιμητική τους έχουν νονοί και νονές με το Vaptistikamou.gr 

Το Vaptistikamou.gr δεν είναι μια απρόσωπη εταιρία, Εδω θα βρείτε ό,τι αφορά το μυστήριο της βάπτισης, ποιοτικά, σε χαμηλές τιμές και μόνο από Έλληνες κατασκευαστές! Στόχος μας είναι η

σημαντικότερη στιγμή της ζωής του η βάπτιση να μείνει αξέχαστη! Με Φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα η ομάδα vaptistikamou.gr σας περιμένει για να δημιουργήσει το δικό σας πακέτο βάπτισης όπως το έχετε φανταστεί!

Μεγάλος διαγωνισμός 

To NewsVoice.gr σε συνεργασία με παραπάνω eshop προσφέρουν σε ένα τυχερό αναγνώστη νονό ή νονά ενα σετ βάπτισης εντελώς δωρεάν.

Δείτε στα παρακάτω λινκ τiς επιλογές του δώρου:

Επιλογή για αγόρι 

Επιλογή για κορίτσι

Έτσι για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη Vaptistika στο [email protected] έως τις 18/6//2021 στις 11 π.μ. και κέρδισε το μοναδικό δώρο μας!

*στην περίπτωση που ο δικαιούχος επιθυμεί διαφορετικό προϊόν θα πρέπει να καταβάλει την διαφορά απευθείας στο κατάστημα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα