Provence deli: Για τους λάτρεις τυριών και ατλαντικών

Κατα καιρούς σας έχουμε παρουσιάσει διάφορα καταστήματα τροφίμων αυτή την φορά όμως στους Αμπελόκηπους και συγκεκριμένα στην οδό Θεοφάνους 12 εντοπίσαμε ένα delicatessen που θα λατρέψουν -αν δεν το λατρεύουν ηδη- όσοι αγαπούν τα ιδιαίτερα τυριά και αλλαντικά.

Το όνομα αυτού Provence!

Από το 2006 το Provence deli εξειδικεύεται στην επιλογή και διάθεση ανωτέρας ποιότητας artisanal τυριών και αλλαντικών.

Η γκάμα των τυριών και αλλαντικών απαρτίζεται από 60 έως και 100 και πλέον διαφορετικά είδη.Για τις προμήθειες τους μας εμπιστεύονται βραβευμένα εστιατόρια, διακεκριμένα ξενοδοχεία,

δημοφιλή deli & wine bars.

Επειδή όμως οι γιορτές πλησιάζουν σκεφτήκαμε σε συνεργασία με το παραπάνω κατάστημα να προσφέρουμε σε ένα τυχερό αναγνώστη μια δώρο επιταγή αξίας 200 ευρώ για αγορές της επιλογής του ώστε να ξεχωρίσει στο εορταστικό τραπέζι, το ρεβεγιόν και όχι μόνο.

Έτσι για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την φράση Provence Deli στο [email protected] έως το Σάββατο 14/12/2019 11 π.μ.

Ενδιαφέρουσα πληροφορίαΑπό τα εκατοντάδες τυριά της ευρωπαϊκής τυροκομίας, το Provence επιλέγει μόνο από μικρούς παραγωγούς τυριά με μοναδικό κριτήριο την απαράμιλλη ποιότητά τους. Επιλογές από τυριά με νωπό (μη παστεριωμένο) γάλα, μπλε τυριά με φρούτα, σκληρά που ωριμάζουν σε δρύινα βαρέλια, σπάνια κατσικίσια και άλλα συνθέτουν μια ποικιλία με πάνω από εβδομήντα 70 τυριά.San Daniele, Jambon de Bayonne, Jamon Iberico, σαλάμια με τρούφα ή φινόκιο, μοσχαρίσια αλλαντικά όπως η Cecina και η Bresaola συνθέτουν μια συλλογή αλλαντικών που απαρτίζεται τόσο από δημοφιλείς επιλογές όσο και σε δυσεύρετα αλλαντικά μικρών παραγωγών, όπως η Pepita, η ‘Nduja di Spilinga και η Pitina della Valtramontina. Παστουρμάς και παστράμι οι ιδιαίτερες επιλογές μας από Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορές μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε και την σελίδα Provence.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα