Ήρθε η ώρα να φορέσουμε τα γιορτινά του σπιτιού μας

Ο Δεκέμβριος έχει μπει για τα καλά και στα περισσότερα σπίτια έχουν ανάψει τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα δέντρα. Εμείς στο NewsVoice αποφασίσαμε σε συνεργασία με το On-season.gr να προσφέρουμε σε μια τυχερή οικογένεια ένα ολοκληρωμένο δέντρο για να στολίσει το σαλόνι της εντελώς δωρεάν.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την φράση On-season στο [email protected] έως το Σάββατο 14/12/2019 11 π.μ.

«Στην πορεία όλων αυτών των ετών και των εποχών: Η εμπειρία, η γνώση των προϊόντων, η ποιότητα των προϊόντων, τα υλικά κατασκευής τους και τα νέα

σχέδια είναι αυτά που μας επιβάλουν να έχουμε πολύ αυστηρά κριτήρια σε κάθε μας επιλογή και προσπαθούμε συνεχώς να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο ακούγοντας πάντα την δική σας άποψη» δηλώνει ο υπεύθυνος της εταιρείας ενω συμπληρώνει πως «ολα αυτά τα χρόνια η συνεργασία μας ήταν πάντα μόνο με σοβαρές εταιρίες του χώρου οι οποίες και εκείνες από την πλευρά τους έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό. Αυτή η ομαδική προσπάθεια ήταν που από την πρώτη στιγμή καταφέραμε μας βοήθησε να ξεχωρίσουμε και να καταξιωθούμε με σοβαρότητα και ειλικρίνεια στον χώρο.

Σήμερα στο φυσικό αλλά και ηλεκτρονικό κατάστημα On-season.gr μπορείτε να βρείτε δέντρα μπάλες και στολίδια που θα διαμορφώσουν ένα γιορτινό κλίμα στο σπίτι η ακόμα και στο γραφείο σας ενώ τα αμέτρητα διακοσμητικά όπως γιρλάντες, φωτιζόμενα σπιτάκια και τόσα άλλα που θα εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη σας

On-Season
Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου 61
18451 Νίκαια
Τηλ.: 210-4922134, 210-7486306,210-7705358
Email: [email protected]@on-holidays.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα