Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

09:15 7/4/2022 - Πηγή: Mononews

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός

Οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας είναι πολύ καλές και είναι καιρός να ευχαριστήσετε με τον τρόπο που εσείς θα επιλέξετε σε όσους σας στάθηκαν στα δύσκολα και σας βοήθησαν έμπρακτα για να ανακάμψετε. Ένα αίσθημα μοναξιάς όμως φαίνεται να σας βαραίνει… Εάν κοιτάξετε όμως γύρω σας θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι

που σας αγαπούν και θέλουν να βρεθούν δίπλα σας.

Ταύρος

Η χαρισματική σας προσωπικότητα και η έντονη ακτινοβολία σας θα σας φέρει στον επίκεντρο που ενδιαφέροντος. Μην αφήνετε όμως την κολακεία να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας βγάλει από τον δρόμο σας. Από οικονομικής άποψης, έχετε την τάση να ξοδέψετε μεγάλα ποσά σε καταναλωτικές δαπάνες. Φροντίστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Δίδυμοι

Μπορεί να προκαλέστε πολύ μεγαλύτερες ζημιές στα συμφέροντα σας από ότι φαντάζεστε, εάν δεν καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο τα νεύρα σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Η βιασύνη είναι ένας από τους χειρότερους σύμβουλους σας! Μπορεί να κάνετε πολλά και σημαντικά λάθη, πέρα από το ενδεχόμενο να έχετε κάποιο ατύχημα…

Καρκίνος

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ξεκαθαρίζετε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Ξεχάστε έστω και για λίγο τον εγωισμό σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας.

Λέων

Αποφύγετε την πολύ σκέψη και επικεντρώσετε την προσοχή και τις δυνάμεις σας στη δράση. Ενδεχομένως οι περιστάσεις θα απαιτήσουν να δείξετε ετοιμότητα για να προλάβετε κάτι εν τη γενέσει του. Ωστόσο, δεν πρέπει να αγνοήσετε τα συναισθήματα των αγαπημένων σας. Το απόγευμα συνιστάται να μετέχετε σε μια δραστηριότητα που έχει το στοιχείο του νερού, όπως το κολύμπι, μια και αυτό θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το συσσωρευμένο άγχος και την ένταση. Θα πρέπει επίσης να καλωσορίσετε κάθε εποικοδομητική δραστηριότητα που θα δώσει νόημα στον ελεύθερο σας χρόνο.

Παρθένος

Θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για όσα έχετε και κατέχετε, για να μπορέσετε να τα διατηρήσετε. Εάν δεν έχετε κάνει κάτι αξιόμεμπτο, θα καταφέρετε να βγείτε νικητές από την δοκιμασία. Κάτι απρόσμενο ωστόσο θα συμβεί που θα σας αποδιοργανώσει σήμερα. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος συνεργάτης σας να αποχωρήσει ξαφνικά ή ένα πρόσωπο να μπει ξαφνικά στην ζωή σας.

Ζυγός

Θα χρειαστείτε την υποστήριξη ή την συμπαράσταση ενός φιλικού σας προσώπου για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε αναλάβει. Κάποιος κακός χειρισμός του παρελθόντος σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, έρχεται στην επιφάνεια σήμερα και θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα επί τάπητος με τον σύντροφό σας και να επιλύσετε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Σκορπιός

Ενσκήψτε με μητρικό ή πατρικό συναίσθημα στα προβλήματα των γύρω σας, γιατί αλλιώς θα σας ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο, με τα νεύρα που θα έχετε. Οι προσδοκίες και φιλοδοξίες σας ξεπερνούν κατά πολύ κάθε ρεαλιστική προοπτική! Προσγειωθείτε και ανασκουμπωθείτε! Δεν είναι καιρός για αρχομανίες και υπερφίαλες συμπεριφορές.

Τοξότης

Μην τα βλέπετε όλα μέσα από ροζ γυαλιά, γιατί στο τέλος, στην καλύτερη περίπτωση, θα πληγωθείτε. Είναι επίσης πολύ πιθανό, ένα άτομο που το εμπιστεύεστε να σας απογοητεύσει με την συμπεριφορά του. Το βράδυ είναι κατάλληλο για κοινωνικοποίηση, χαλαρή παρέα με φίλους ή μια έξοδος με αγαπημένα πρόσωπα.

Αιγόκερως

Μην εμπιστεύεστε σήμερα τις συμβουλές ή παροτρύνσεις φιλικών σας προσώπων, ειδικά εάν αφορούν εργασιακά θέματα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κατέχουν το πλήθος των πληροφοριών που έχετε εσείς και να σας οδηγήσουν χωρίς να το θέλουν σε λανθασμένες επιλογές. Ίσως όμως και κάποιοι κατ επίφαση φίλοι, που άσκησαν πρόσφατα δριμύτατη κριτική για τις φιλοδοξίες σας, να θελήσουν να σας παραπλανήσουν εσκεμμένα από καθαρή ζήλια. Επικοινωνιακά, φροντίστε να διατηρήσετε πολύ καλή επαφή με τους ανωτέρους σας!

Υδροχόος

Το αίσθημα της ικανοποίησης θα είναι έντονο, καθώς αισθάνεστε δικαιωμένοι για την σκληρή δουλειά και την υπομονή σας. Δεν υπάρχει όμως καιρός για χαλάρωση και εφησυχασμό. Έχετε επίσης το νου σας στους γύρω σας και αποφύγετε να δώσετε δικαιώματα με την συμπεριφορά σας. Η ειλικρίνεια πάντοτε κερδίζει…

Ιχθείς

Κάποιο προσπαθούν να σας βγάλουν από το παρελθόν που φαίνεται να έχετε κολλήσει για να ζήσετε το παρόν και το μέλλον. Καλό το παρελθόν, η ζωή όμως προχωράει γοργά. Διδαχτείτε από αυτό και προχωρήστε μπροστά. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε.

Πηγή: alindakanaki.gr

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Άκης Πετρετζίκης

Βίκυ Σάφρα (Σαρφατή): Ποια είναι η πλουσιότερη Ελληνίδα που θεωρείται ο «θηλυκός Ωνάσης» του 21ου αιώνα;

Μια γκαλερί για τον σχεδιαστή των ονείρων Κριστιάν Ντιορ

Keywords
Τυχαία Θέματα