Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020

Ευκαιρία για κάτι καινούργιο και ευχάριστο. Τι κέφια έχουν τα άστρα για κάθε ζώδιο;

Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Κριός

Η ανάγκη σας να δείτε τι βρίσκεται πέρα από το προφανές θα είναι έντονη σήμερα. Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας.

Ταύρος

Δραστηριότητες έχει η σημερινή ημέρα και καλές δράσεις. Ευκαιρίες δίνονται για κάτι που αφορά στην εργασία ή την καθημερινότητά σας γενικότερα.

Δίδυμοι

Η αντικειμενική σας ματιά είναι σημαντική σήμερα σε κάτι το οποίο ασχολείστε και θέλετε να ολοκληρώσετε. Καλή ημέρα για δράσεις, οι οποίες

έχουν επεκτατικό χαρακτήρα, ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα.

Καρκίνος

Αλλαγές φέρνει η σημερινή ημέρα, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ή/και την ιδιωτική σας ζωή. Δώστε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Λέων

Σήμερα, ανεξάρτητα από τα εξωτερικά γεγονότα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε, αλλά και να νιώσετε πως δεν είστε μόνη/ος και, εάν χρειαστείτε το οτιδήποτε, υπάρχει κάποιος ο οποίος θα είναι κοντά σας και θα σας βοηθήσει.

Παρθένος

Η γενναιοδωρία σας είναι μια πολύ καλή ενέργεια και δράση σήμερα, ανεξάρτητα με την κατεύθυνση που θα της δώσετε. Δώστε προτεραιότητα σε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς σήμερα.

Ζυγός

Η ανασυγκρότηση της ενέργειάς σας είναι σημαντική σήμερα, ωστόσο είναι και πολύ καλή ημέρα να δείξετε τα ταλέντα σας, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις σας.

Σκορπιός

Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για δράσεις που στοχεύουν προς τα έξω, απεναντίας είναι πολύ καλή ευκαιρία σήμερα να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να οργανωθείτε με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης

Οι εξελίξεις μπορεί να μην έρχονται με τους ρυθμούς που θα επιθυμούσατε λόγω των εξωτερικών παραγόντων, ωστόσο είναι μια πολύ καλή στιγμή και δίνονται ευκαιρίες σε κοινωνικό πλαίσιο.

Αιγόκερως

Σήμερα χρειάζεται να είστε συνεπής στο πρόγραμμά σας, δίνοντας την πρέπουσα σημασία σε θέματα που προκύπτουν, αλλά κυρίως σε συνεργασίες οι οποίες χρειάζονται ευελιξία από εσάς.

Υδροχόος

Οι μετακινήσεις μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση αυτή την στιγμή, ωστόσο υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόπο να πετύχετε τον σκοπό σας σήμερα. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ιχθύες

Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έρχονται από βαθύτερα όνειρα και επιθυμίες. Μην υποτιμάτε τίποτα αυτή την στιγμή. Όλα έχουν την χρησιμότητά τους.

Πηγή: portraits.gr

Διαβάστε ακόμη:

Πέρασε κορονοϊό ο Χιου Γκραντ – Πώς περιγράφει τα συμπτώματα (video)

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Αυλωνίτης

Η εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή της καραντίνας: Τηγανιά με απάκι & μανιτάρια

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα