Υπόθεση Πάτρας: Εισαγγελική πρόταση παραπομπής σε δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

14:01 7/9/2022 - Πηγή: Mononews

Να δικαστεί για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας αλλά και την απόπειρα δολοφονίας της 10 μήνες πριν, η οποία άφησε ανάπηρο το κοριτσάκι, προτείνει για την Ρούλα Πισπιρίγκου ο εισαγγελέας στους δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Ο Γιώργος Νούλης ζητά η ήδη προφυλακισμένη μητέρα να δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και για τα δύο κακουργήματα που αντιμετωπίζει.

Στην πολυσέλιδη πρόταση του ο εισαγγελέας απαριθμεί τις δεκάδες μαρτυρίες γιατρών και νοσηλευτών και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από την οποία προέκυψε η χορήγηση της πολύ μεγάλης ποσότητας

κεταμίνης.

Κατά τον εισαγγελέα το πλήθος των αποδεικτικών στοιχείων δημιουργεί ισχυρές ενδείξεις ότι η μητέρα προσπαθούσε από τον Απρίλιο του 2021 να σκοτώσει την 9χρονη και δυστυχώς τα κατάφερε πριν από 7 μήνες.

Με την ίδια πρόταση ο εισαγγελέας ζητά η Πισπιρίγκου να παραμείνει στη φυλακή, καλώντας τους δικαστές να παρατείνουν την προσωρινή της κράτηση.

Πλέον αναμένεται το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου.

Σε λίγο καιρό η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί σε απολογία για τη νέα βαριά κατηγορία που αντιμετωπίζει: τη δολοφονία και των άλλων δύο κοριτσιών της.

Η υπόθεση βρίσκεται στην ανάκριση, η οποία όταν ολοκληρωθεί  θα αποφασιστεί εάν η Πισπιρίγκου θα οδηγηθεί σε μία 2η δίκη.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Φιλιππίδη: Σε λυγμούς ξέσπασε η σύζυγός του – «Ο Πέτρος δεν είναι βιαστής»

Ληστεία με λεία €130.000 στου Ρέντη

Keywords
Τυχαία Θέματα