Τα πολυτελή γιοτ της Silent-Yachts με καθαρή ενέργεια θα παρουσιαστούν το 2023 στο Dubai Boat Show

Τα πολυτελή τουριστικά σκάφη της Silent-Yachts θα τροφοδοτούνται αποκλειστικά από καθαρή ενέργεια, δηλαδή από ηλιακά πάνελ και μπαταρίες που θα καλύπτουν 100% τους ηλεκτρικούς κινητήρες.

Η εταιρεία EV Lab έχει συνάψει συνεργασία με Silent – Yachts για να γίνει ο αποκλειστικός προμηθευτής βιώσιμων γιοτ στη Μέση Ανατολή. Τα Silent-Yachts θα παρουσιαστούν στο Dubai

Boat Show το 2023.

Τα πολυτελή σκάφη της Silent-Yachts τροφοδοτούνται αποκλειστικά από καθαρή ενέργεια: ηλιακοί συλλέκτες και μπαταρίες τροφοδοτούν 100% ηλεκτροκινητήρες. Η premium σειρά σκαφών περιλαμβάνει γιοτ 60 ποδιών (18,2 μέτρων), 80 ποδιών (24,3 μέτρων) και 120 ποδιών (36,4 μέτρων).

«Έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε τα προϊόντα Silent στη Μέση Ανατολή και είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιό μας σε ηλεκτρικά γιοτ για πρώτη φορά. Αναμένουμε ότι η τεχνολογία φόρτισης ηλιακών πάνελ θα ταιριάζει απόλυτα και θα έχει καλύτερη απόδοση στην αγορά μας, καθώς έχουμε άφθονη διαθεσιμότητα ηλιακής ενέργειας. Η Silent-Yachts έδειξε ότι η τεχνολογία μπορεί να λειτουργήσει για να φορτίσει πλήρως σκάφη χωρίς να χρειάζεται φορτιστή, αυτό είναι το πρώτο παράδειγμα στον κλάδο! Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτή τη γόνιμη συνεργασία», δήλωσε ο Kevin Chalhoub, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της EV Lab.

Με τιμή από 2,96 εκατομμύρια ευρώ και άνω, αυτά τα σκάφη μπορούν να παράγουν από 10 έως 40 kW ηλιακής ενέργειας και είναι εξοπλισμένα με χωρητικότητα μπαταρίας από 150 έως 800 kWh ανάλογα με το μέγεθος.

«Είμαστε χαρούμενοι που μια τόσο αξιόπιστη εταιρεία είναι πλέον ο συνεργάτης μας σε μια πολλά υποσχόμενη περιοχή για τα γιοτ», δήλωσε ο Michael Köhler, Διευθύνων Σύμβουλος της Silent-Yachts . «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και να φέρουμε το βιώσιμο yachting στη Μέση Ανατολή».

Keywords
Τυχαία Θέματα