Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου: Να επιστρέψουμε στους ασθενείς με καρκίνο το χαμόγελο και την ελπίδα – mononewsTV

13:18 4/3/2022 - Πηγή: Mononews

Χαμογελαστή κι ευγενική, έχοντας ξεκάθαρα το αίσθημα του μέτρου, με μια φυσικότητα που εκπλήσσει ευχάριστα, η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση κέρδισε τις εντυπώσεις στην παρουσίαση του Αριάδνη project της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ΕΑΕ) στο Μέγαρο Μουσικής. Τα λόγια της συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» – εκδήλωση αφιερωμένη στους

νέους ενήλικες, που πάσχουν από καρκίνο.

Έγκυος στον 9ο μήνα παρέδωσε μαθήματα στυλ, που ταίριαζε απόλυτα με τα 28 της χρόνια – μαύρο σακάκι, μαύρο στενό cigarette παντελόνι και ένα γκρι-σιέλ πουκάμισο. Μαύρες γόβες και ένας μαύρος φιόγκος στα μαλλιά συμπλήρωναν το κομψό σύνολο.

Η Εριέττα, όπως συστήθηκε με το που ανέβηκε στο πόντιουμ, φωτογραφήθηκε πρόθυμα για την προβολή του Αριάδνη project και συνομίλησε με όλους όσοι την πλησίασαν να της πουν μια καλή κουβέντα για την εγκυμοσύνη της και για τον αγώνα της για τα αδέσποτα ζώα. Κι όλα αυτά υπό το άγρυπνο βλέμμα του συζύγου της Βύρωνα Βασιλειάδη, ο οποίος την καμάρωνε από απόσταση.

Ούσα η ιδρύτρια της ζωοφιλικής οργάνωσης Save a Greek Stray η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση χάρηκε, μάλιστα, ιδιαίτερα, όταν μια κυρία την πλησίασε και της είπε ότι η κόρη της υιοθέτησε ένα σκυλάκι το καλοκαίρι από το καταφύγιό της.

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!  https://bit.ly/3de5Kl9
Keywords
Τυχαία Θέματα