Στο «γούρικο» Παγκράτι το προεκλογικό γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς συντάκτες

16:36 6/7/2019 - Πηγή: Mononews

Με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ γευμάτισε στο Παγκράτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως είθισται παραμονή των εκλογών.  Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε το ίδιο καφέ, στην πλατεία Προσκόπων, που είχε επιλέξει για το προεκλογικό γεύμα με τους δημοσιογράφους πριν τις ευρωεκλογές, καθώς «τα γούρια δεν πρέπει να χαλάνε».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ηταν αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ η συζήτηση με τους πολιτικούς συντάκτες ήταν σε χαλαρό κλίμα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλεί σε συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν
το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, σε καφέ στην πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι, το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣΟ πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλεί με πολίτες λίγο πριν την συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, σε καφέ στην πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι, το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Αύριο ο κ. Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 στο Περιστέρι στο 1ο Γενικό Λύκειο

The post Στο «γούρικο» Παγκράτι το προεκλογικό γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς συντάκτες appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα