Σπίρτζης: «Να απαντήσουν οι μέτοχοι της Αττικής οδού γιατί αύξησαν τα διόδια»

Ερώτημα στους μετόχους της Αττικής Οδού γιατί αύξησαν τα διόδια προεκλογικά και μονομερώς, απηύθυνε ο υπουργός Υποδομών κ. Χ. Σπίρτζης με σημερινή του δημοσίευση στο facebook. Ειδικότερα αναφέρει:

«Η Αττική Οδός ΑΕ και οι μέτοχοι της, πρέπει να απαντήσουν στον ελληνικό λαό γιατί ενώ 13 χρόνια δεν προχώρησαν σε αύξηση της τιμής των διοδίων, το αποφάσισαν μονομερώς πριν τις εκλογές; Η λογική της αρπαχτής συγκεκριμένων οικονομικών

συμφερόντων δεν θα γίνει αποδεκτή ούτε από εμάς ούτε από τον ελληνικό λαό….»

Υπενθυμίζεται ότι χθες αιφνιδιαστικά, ανακοίνωσε η «Αττική Οδός» αυξήσεις στα διόδια, κίνηση που εκθέτει τον υπουργό Υποδομών, με τον οποίο εδώ και μήνες διαπραγματεύονταν, σύμφωνα με πληροφορίες, να μην προχωρήσουν σε αύξηση στην τιμή των διοδίων με αντάλλαγμα τη διετή παράταση της σύμβασης και το έργο κατασκευής του προαστιακού από το Κορωπί μέχρι το Λαύριο.

Όταν όμως η υπόσχεση του υπουργού δεν τηρήθηκε και εν όψει εκλογών, οι μέτοχοι της Αττικής Οδού, αντέδρασαν με τη χθεσινή ανακοίνωση.

Η αύξηση αποτελεί πλήγμα για τον υπουργό Υποδομών όχι μόνο γιατί τα τελευταία χρόνια ήταν αμετακίνητος για μηδενικά ή μειωμένα διόδια αλλά και γιατί έρχεται μια αύξηση που πλήττει τις περιοχές που πολιτεύεται, το υπόλοιπο Αττικής…

The post Σπίρτζης: «Να απαντήσουν οι μέτοχοι της Αττικής οδού γιατί αύξησαν τα διόδια» appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα