Σάλος στα social media: Ο πρίγκιπας Χάρι αγνοεί την Μέγκαν Μαρκλ; (video)

10:14 3/7/2019 - Πηγή: Mononews

Σούσουρο στο Twitter για Χάρι και Μέγκαν

Νέο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας κατέγραψε τη στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να αγνοεί την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Το βασιλικό ζευγάρι παρευρέθηκε σε αγώνα μπέιζμπολ στο Queen Elizabeth Olympic Park, μεταξύ των Boston Red Sox και των New York Yankees, που διεξήχθη στο Λονδίνο.

Η κάμερα κατέγραψε το ζευγάρι να παρακολουθεί με ενδιαφέρον το παιχνίδι.

Σε κάποια στιγμή και ενώ η Μέγκαν προσπάθησε να μιλήσει στον σύζυγό της, εκείνος στράφηκε σε έναν φίλο του με τον οποίο έπιασε συζήτηση.

Αμέσως μετά, η αμήχανη Μέγκαν, που απέτυχε να ανοίξει συζήτηση με τον σύζυγό της, χαμογέλασε και συνέχισε να παρακολουθεί τον αγώνα σιωπηλή.

Όπως ήταν φυσικό, το απόσπασμα έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν:

«Είναι η ιδέα μου ή ο Χάρι την αγνοεί;» και «Το κάνει αυτό πολύ».

«Η έκφραση του προσώπου της όταν γυρίζει το κεφάλι της, αφού την έχει αγνοήσει ο Χάρι, είναι ανεκτίμητη», τονίζει ένας άλλος χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος το πάει πιο… μακριά προτείνοντας να φτιαχτεί ένα βίντεο με όλες τις φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει αγνοηθεί.

Δείτε το βίντεο:

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι φέρνει σε αμηχανία την Μέγκαν Μαρκλ.

Μία από αυτές, η οποία συζητήθηκε πολύ, ήταν η στιγμή που η βασιλική οικογένεια βρισκόταν στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, στα πλαίσια των εορτασμών για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τότε, έπειτα από έναν σύντομο διάλογο που είχε το ζευγάρι, ο πρίγκιπας Χάρι έριξε ένα αυστηρό βλέμμα στη Μέγκαν Μαρκλ και με αρκετά επιτακτικό ύφος, της είχε πει «Γύρνα μπροστά».

The post Σάλος στα social media: Ο πρίγκιπας Χάρι αγνοεί την Μέγκαν Μαρκλ; (video) appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα