Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: «Ξαφνικά έχω ένα παιδί φυτό» (video)

09:02 3/7/2019 - Πηγή: Mononews

Πάνω από δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα του Πάσχα, που για την οικογένεια της 8χρονης Αλεξίας από την Θήβα μετατράπηκε σε εφιάλτη, καθώς το κοριτσάκι χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να εισαχθεί άμεσα στο νοσοκομείο και να νοσηλευθεί για πολύ καιρό στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με κίνδυνο της ζωής της.

Η 8χρονη Αλεξία έχει βγει πλέον από την ΜΕΘ και είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο έχει μπροστά της πολύ δρόμο, έως ότου

καταφέρει να είναι όπως πριν και να γυρίσει στην καθημερινότητά της. Υπενθυμίζεται ότι, παρά τη σαφή βελτίωση της κατάστασης της υγείας της, η μικρή Αλεξία δεν είναι ακόμη σε θέση να επικοινωνήσει με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Μαζί Σου», στον τηλεοπτικό αέρα του Star, η 8χρονη κινεί τα άκρα της ασυναίσθητα, ωστόσο παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ακολουθώντας ειδική θεραπεία.

Η μητέρα της 8χρονης που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα μίλησε στην εκπομπή για τις δυσκολίες που βιώνει η οικογένειά της από την ημέρα του τραγικού περιστατικού, ενώ παράλληλα περιέγραψε τι συνέβη τη μοιραία ημέρα, αλλά και πώς είναι σήμερα η μικρή της κόρη.

«Είχαμε ένα παιδί τέλειο. Ξαφνικά έχω ένα παιδί στο κρεβάτι που δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Φυτό», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε ότι πιστεύει στον Θεό και είναι σίγουρη ότι η Αλεξία θα βγει νικήτρια από αυτήν την περιπέτεια.

Η άτυχη μητέρα έκανε και μια αναδρομή στην ημέρα του συμβάντος, λέγοντας«Ήμασταν όλοι στην αυλή. Εμείς με παρέα και τα παιδιά έπαιζαν με ένα άλλο ξαδερφάκι τους. Εγώ πηγαινοερχόμουν. Τους πήγα νερό και με το που γυρίζω στην παρέα μας ακούω την μεγάλη μου κόρη να φωνάζει και να κλαίει. Τρελάθηκε. Γυρίζω, κοιτάω προς τα εκεί και βλέπω τη μικρή να πέφτει. Την πήρα αγκαλιά, ούτε εγώ ξέρω πώς τη σήκωσα, ο σύζυγός μου έφερε το αυτοκίνητο και φύγαμε κατευθείαν για το νοσοκομείο. Ο γιατρός μας είχε πει στην αρχή ότι μπορεί να μην επιζήσει και ότι είναι γενικά δύσκολα η κατάστασή της».

The post Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: «Ξαφνικά έχω ένα παιδί φυτό» (video) appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα