Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Ισχυρίζεται ότι αποδέχθηκε το αίτημα της Ουκρανίας για βοήθεια στις συνομιλίες – mononewsTV

10:33 1/3/2022 - Πηγή: Mononews

Ο δισεκατομμυριούχος Ρόμαν Αμπράμοβιτς, προσπαθεί να βοηθήσει στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, δήλωσε η εκπρόσωπός του τη Δευτέρα.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η ουκρανική πλευρά επικοινώνησε με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς για υποστήριξη στην επίτευξη ειρηνικής επίλυσης και ότι από τότε προσπαθεί να βοηθήσει», δήλωσε η εκπρόσωπος του Ρόλα Μπρέντλιν μέσω email.

Ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι δέχεται πιέσεις από πολιτικούς του Ηνωμένου Βασιλείου μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Ο Κρις Μπράιαντ,

μέλος του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας, είπε στη Βουλή των Κοινοτήτων ότι δεν πρέπει να επιτρέπεται στον Αμπράμοβιτς να κατέχει έναν αγγλικό ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Σε ένα tweet τη Δευτέρα, ο Μπράιαντ δήλωσε: «Αυτό μοιάζει με ένα ακόμη ρωσικό ψέμα σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η επιβολή κυρώσεων. Εάν είναι τόσο κοντά στον Πούτιν που μπορεί να ασκήσει τέτοια επιρροή, εάν επισκέφτηκε τον Πούτιν την περασμένη εβδομάδα, θα πρέπει να του επιβληθούν κυρώσεις τώρα».

Ο Αμπράμοβιτς έχει περιουσία αξίας περίπου 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index. Απέκτησε την περιουσία του από μερίσματα και πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων που ιδιωτικοποιήθηκαν, από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!  https://bit.ly/3de5Kl9
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα