Παύλος Μαρινάκης για οικονομικό πρόγραμμα Κασσελάκη: Δεν είναι Monopoly η άσκηση οικονομικής πολιτικής

Κριτική στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε χθες ο κ. Κασσελάκης άσκησε ο Παύλος Μαρινάκης στον ΣΚΑΪ, αναφέροντας χαρακτηριστικά «η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Ειδικότερα, κληθείς να σχολιάσει το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε χθες ο κ. Κασσελάκης, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι «ως προς το σκέλος του οικονομικού

προγράμματος η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Η άσκηση της οικονομικής πολιτικής δεν είναι Monopoly, το έκανε ο κ. Τσίπρας. Από τον κ. Τσίπρα έως τον κ. Κασσελάκη έχει μεσολαβήσει η σκληρή και δύσκολη πραγματικότητα. Υπάρχει η έννοια της πραγματικότητας η οποία κατεδαφίζει τον λαϊκισμό. Είναι ανάξιο σχολιασμού».

Ακολούθως ο κ. Μαρινάκης πρόσθεσε ότι «από τον κ. Τσίπρα έως τον κ. Κασσελάκη μεσολάβησαν δύο κυβερνήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία με αντίστοιχες σε πολλές περιπτώσεις υποσχέσεις όπως θα φορολογήσουμε τις μεγάλες επιχειρήσεις με αποτέλεσμα να αυξήσουν πάνω από 25 φορολογικούς συντελεστές και να αφήσαν ανεργία οκτώ μονάδες μεγαλύτερη από ό,τι την έχουμε εμείς στο 10% και μία χώρα με κατώτατο μισθό με 650 ευρώ. Η πραγματικότητα συνεχίστηκε με τον κ. Μητσοτάκη και μάθαμε πόσο σημαντικό είναι να έχεις μία ισχυρή οικονομία. Όλα αυτά δις που ήρθαν στη χώρα μας δεν θα έρχονταν αν η χώρα μας ήταν στην κατάσταση που ήταν το 2015».

Ερωτηθείς για την ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι το φαινόμενο υπάρχει και σε άλλες περιοχές της επικράτειας, το οποίο έχει ξεκινήσει πριν κάποια χρόνια που υπήρχε ένα κλίμα μισαλλοδοξίας και οργής. Το κράτος λειτουργεί καθώς υπάρχουν συλλήψεις και εφαρμόζονται οι νόμοι.

«Παραμένει ανησυχητικό το γεγονός πως ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος εκφράζει μισαλλοδοξία και πολλές φορές όχι μόνο στην άκρα δεξιά, πολλές φορές και στα άλλα άκρα. Το μίσος δεν εκφράζεται μόνο με ρατσιστικές εκφράσεις αλλά και με επιθέσεις στους δημοσιογράφους, με μισογυνισμό.

Έχουμε όλοι ευθύνη να καταλάβουμε ότι η αντιμετώπιση δεν αφορά μόνο την καταστολή. Αναφέρομαι στη ρητορική της άκρας δεξιάς αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ με τη στοχοποίηση δημοσιογράφων» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Διαβάστε επίσης:

Πούτιν: Διαμηνύει ξανά ότι η Ρωσία «είναι έτοιμη» για πυρηνικό πόλεμο

Πυρά από τη φρεγάτα Υδρα κατά δυο UAV

Προς τη Γάζα κατευθύνεται το πρώτο πλοίο με βοήθεια, φορτωμένο 200 τόνους τρόφιμα

Keywords
Αναζητήσεις
pavlos-marinakis-gia-oikonomiko-programma-kasselaki-den-einai-monopoly-i-askisi-oikonomikis-politikis.htm
Τυχαία Θέματα