Ermis Awards 2023: Βραβεία για καμπάνιες με συναίσθημα και αποτελέσματα

Οι άνθρωποι της Διαφήμισης και της Επικοινωνίας συγκεντρώθηκαν την 1η Φεβρουαρίου στο Ωδείο Αθηνών για να γιορτάσουν τη δημιουργικότητα του κλάδου τους και να επιβραβεύσουν τις καμπάνιες που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά. Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Ogilvy, στην οποία απονεμήθηκαν τα περισσότερα βραβεία από τις κριτικές επιτροπές, live και online,

στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 300 κριτές από την Ακαδημία Κριτών των Ermis Awards.

Σκοπός των Ermis Awards, σε διοργάνωση της Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), είναι η ανάδειξη των πιο δημιουργικών Διαφημιστικών Έργων, Προγραμμάτων Δημοσίων Σχέσεων, Προγραμμάτων Άμεσου Marketing, Προγραμμάτων Δημιουργικής Χρήσης των Μέσων, Έργων Ψηφιακής Επικοινωνίας κλπ. Φέτος, ωστόσο, η τελετή απονομής ήταν λίγο διαφορετική, σε μια προσπάθεια, ίσως, να συνομιλήσει με περισσότερα μέρη του ευρύτερου οικοσυστήματος.

Έτσι, αυτήν τη χρονιά απονεμήθηκαν, για πρώτη φορά, τα Ermis White, μια διάκριση που δημιουργήθηκε για να επιβραβεύσει «τη σπουδαία δημιουργικότητα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε. Για το 2023, τα Ermis White ήταν δύο και τα έλαβαν ο Ευθύμης Φιλίππου, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια στη διαφήμιση με πολλές διακρίσεις, είναι πλέον ένας καταξιωμένος σεναριογράφος, και στο Γραφείο Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την TikTok καμπάνια που σχεδίασε και υλοποίησε.

Γιώργος Καπουτζίδης, Παρουσιαστής της βραδιάς

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του, ο Ευθύμης Φιλίππου ευχαρίστησε σημαντικούς ανθρώπους που γνώρισε μέσα από τη διαδρομή του στη διαφήμιση, οι οποίοι παραμένουν φίλοι και συνεργάτες του και στη νέα, σπουδαία διαδρομή του, προσφέροντάς του «μεγάλη υποστήριξη, χαρά, αγάπη και γνώσεις», όπως ο ίδιος δήλωσε. Η Κύρα Κάπη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Γραφείου Πρωθυπουργού, με τη σειρά της δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε έναν τρόπο να υπάρξουμε σε αυτήν την πλατφόρμα, να βρούμε έναν τρόπο που να μην είναι ‘’βαρετός’’ και να μην είναι καθόλου ‘’cringe’’».

Ίσως, η πιο χαριτωμένη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν απονεμήθηκε το Ermis… Woof στα σκυλιά που πρωταγωνίστησαν στη διαφήμιση της Ikea, τα οποία έλαβαν ένα θερμό χειροκρότημα από το κοινό. Τα Ermis Awards και η Purina, ως χορηγός της ενέργειας, δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν και τα λιγότερο προνομιούχα σκυλάκια, προσφέροντας 5.000 δωρεάν γεύματα στη Dogs’ Voice.
Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν, και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος, για άλλη μια χρονιά, κράτησε «ζεστό» το κοινό με την ενέργεια και το χιούμορ του. Μετά το τέλος κάθε απονομής, καθώς η εκδήλωση χωρίστηκε σε δύο μέρη, ακολούθησε cocktail party.

Μεγάλες διακρίσεις

AD Agency of the Year
OgilvyBranding & Design Agency of the Year
BeetrootDigital AD Agency of the Year
OgilvyDirect Agency of the Year
OgilvyMedia Agency of the Year
Tempo OMD HellasPR Agency of the Year
OgilvyFilm Production Company of the Year
TopCut ModianoClient of the Year
AegeanCreative Brand of the Year – Product
DoveCreative Brand of the Year – Services
Aegean

Οι μεγάλες διακρίσεις
Αναλυτικότερα, τα μεγαλύτερα βραβεία της φετινής διοργάνωσης απονεμήθηκαν στην Ogilvy η οποία διακρίθηκε ως «Ad Agency of the Year», «Digital Ad Agency of the Year», «Direct Agency of the Year» και «PR Agency of the Year». Η Beetroot αναδείχθηκε «Branding & Design Agency of the Year», η Tempo OMD Hellas «Media Agency of the Year» και η TopCut Modiano «Film Production Company of the Year». Οι διαφημιζόμενοι που διακρίθηκαν ήταν η Aegean ως «Client of the Year», το Dove ως «Creative Brand of the Year – Product» και η Aegean ως «Creative Brand of the Year – Services».

Συλλογική προσπάθεια για εξωστρέφεια και δημιουργικότητα
Ανοίγοντας τη βραδιά, η Καλλίνα Κυρατσούλη, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Head of Creative στη Soho Square Athens, αρχικά, ευχαρίστησε τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και τους χορηγούς, τονίζοντας την προσπάθεια των βραβείων για εξωστρέφεια και δημιουργικότητα. «Πιστεύω πως ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε είναι να είμαστε όλοι μαζί, όπως είμαστε σε αυτήν εδώ την αίθουσα, δημιουργικοί, planners, designers, εταιρείες παραγωγής, δημοσίων σχέσεων, media, διαφημιζόμενοι και, φυσικά, διαφημιστές. Σας έχουμε όλους ανάγκη και μόνο όταν όλοι μαζί βάλουμε έναν στόχο, τότε μπορούν να ληφθούν ιδέες, όπως αυτές που θα βραβεύσουμε σήμερα».

«Το δημιουργικό προϊόν δεν είναι αυτοσκοπός»
O Μανόλης Παπαπολύζος, Πρόεδρος της ΕΔΕΕ, στον χαιρετισμό του θύμισε, μεταξύ άλλων, στο κοινό πως πριν από έναν περίπου χρόνο, μαζί με τον Γρηγόρη Αντωνιάδη, Πρόεδρο του ΣΔΕ, ανακοίνωσαν το πρώτο σχέδιο δράσεων «Creativity for all», δίνοντας εργαλεία για την παραγωγή καλύτερου, δημιουργικού προϊόντος. «Το δημιουργικό προϊόν δεν είναι αυτοσκοπός, είναι κάτι που συγκινεί, διασκεδάζει, φέρνει καλύτερα αποτελέσματα», ανέφερε, σημειώνοντας τη συμπάθεια του κοινού προς τις έξυπνες, με χιούμορ διαφημίσεις. Στη συνέχεια, έκανε αναφορά στις δράσεις των δύο φορέων, αλλά και στα μελλοντικά τους σχέδια για τη βελτίωση του κλάδου και, τέλος, ευχαρίστησε τα μέλη του Steering Committee για την πολλή και σκληρή δουλειά που έχουν ήδη προσφέρει.

Με χιούμορ και ευρηματικότητα
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα fillers κέρδισαν για μια ακόμα χρονιά τις εντυπώσεις, καθώς το χιούμορ και η ευρηματικότητα των ανθρώπων του χώρου «μιλούν» πάντα στο συναίσθημα του κοινού.

Συγκεκριμένα, το filler στην κατηγορία «Branding & Design» δημιούργησαν οι Ogilvy και Foss Productions, στην «Entertainment & Brand Experience» οι Soho Square και Foss Productions, στην «Direct» οι McCann Worldgroup Athens και Boo Productions, στην «Digital» οι LamaDDB. και Central Athens, στην «PR» οι Admine και Stefi Productions, στην «Production» οι MullenLowe Athens και Stefi, στην «Campaigns» η Frank & Fame, στην «Καταχωρίσεις» οι Cream/ Rascal και Avion Films, στην «Υπαίθριες διαφημίσεις» οι VML και Movielab, στη «Ραδιοφωνικά Μηνύματα» οι Another Circus και TopCut Modiano και στη «Διαφημιστικές Ταινίες» οι Leo Burnett και Takes 2.

Μεγάλοι χορηγοί της απονομής ήταν ο ANT1 και ο Κωτσόβολος, Χρυσοί Χορηγοί η ATCOM και το Mega, Χορηγοί το Efood, η Coca Cola Τρία Έψιλον και η DPG Media Group και Υποστηρικτές η Ideal Image, το Star, η Musou Music Group και η Phaistos. Την παραγωγή της εκδήλωσης ανέλαβε η Foss Productions.

Πάνος Σαμπράκος, Chief Creative Officer, Ogilvy

AD Agency Of The Year / Digital Ad Agency Of The Year / Direct Agency Of The Year / PR Agency Of The Year
Ogilvy
«Πρωταγωνιστήσαμε και πάλι σε όλα τα Μέσα»
«Επανήλθαμε! Η Ogilvy, αυτή η μοναδική παρέα ταλαντούχων παιδιών που συνεχίζει να παράγει ιδέες που παρασύρουν τον κόσμο και κάνει τα brands αγαπητά, κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και πάλι σε όλα τα Μέσα, νέα και παλιά και να κατακτήσει όλους τους τίτλους που δίνονται σε διαφημιστικές εταιρείες στα Ermis! Advertising, Digital, Direct και PR Agency of the Year, καθώς και τα Grand Ermis σε Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Outdoor, PR και Campaigns. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους πελάτες μας, πολλά συγχαρητήρια για τις διακρίσεις τους ως Brand of the Year για το Dove και την Aegean και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Client of the Year, Aegean! Ευχαριστούμε, επίσης, όλους τους καταπληκτικούς συνεργάτες μας και πολλά μπράβο σε όλους στην Ogilvy για κάθε λαμπρή τους ιδέα!».

Νίκος Σύμπουρας, CEO, Tempo OMD

Media Agency Of The Year
Tempo OMD Hellas
Στοχοπροσήλωση, δημιουργική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας
«Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να διατηρεί ένας οργανισμός αμείωτο το κίνητρό του για διάκριση, για συνεχή προσπάθεια, χρονιά με τη χρονιά, μέρα με τη μέρα για το καλύτερο που μπορεί. Και νιώθω πραγματικά ευλογημένος που στην Tempo OMD, το έχουμε καταφέρει για σειρά ετών. Αυτή η ομάδα δεν “σηκώνει το πόδι από το γκάζι”, δουλεύει σκληρά, με αφοσίωση στους στόχους των πελατών μας, δημιουργική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας. Αυτά είναι τα στοιχεία που μάς οδήγησαν, για μια ακόμη φορά, στη διάκριση του Media Agency of the Year. Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας αλλά και όλους τους συνεργάτες μας στα Μέσα, γιατί τίποτε δεν θα ήταν εφικτό χωρίς αυτούς».

Beetroot Team

Branding & Design Agency Of The Year
Beetroot
Εμπιστοσύνη και καλή συνεργασία η βάση των καλύτερων έργων
«Στη Beetroot, πιστεύουμε ότι η σχέση εμπιστοσύνης και η καλή συνεργασία με τους πελάτες μας είναι η βάση για τα καλύτερα έργα μας. Τους ευχαριστούμε που μάς προσκαλούν να συμμετέχουμε στη δημιουργική πορεία τους και να συμβάλλουμε στην επιτυχία των brand τους. Η επιτυχία μας στη φετινή διοργάνωση των Ermis Awards μάς επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο. Με 4 bronze, 3 silver και 1 gold award, η Beetroot κατέκτησε, για άλλη μια χρονιά, τον τίτλο του Branding and Design Agency of the Year. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που αποδεικνύουν τη δύναμη του ελληνικού design. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοργάνωση, που αποτελεί σταθερά μια σημαντική πλατφόρμα που τιμάει τη δημιουργική αριστεία».

Μαρίνα Βάλβη, Marketing Director, Aegean

Client Of The Year / Creative Brand Of The Year – Services
Aegean
«Συνεχίζουμε το ταξίδι με ακόμα περισσότερο κέφι και ενθουσιασμό»
«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και περήφανοι για όλα τα βραβεία που κερδίσαμε στα φετινά Ermis Awards και ιδιαίτερα για την κατάκτηση του Brand of the Year και Client of the Υear! Το 2023 ήταν μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά για την Aegean, τόσο σε επιχειρησιακό επίπεδο αφού πραγματοποιήσαμε πτήσεις στο μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών, με το μεγαλύτερο στόλο και τις περισσότερες διαθέσιμες θέσεις στην ιστορία μας, όσο και σε επίπεδο νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Εξίσου παραγωγική ήταν η χρονιά μας και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς καταφέραμε να μεταφέρουμε τα μηνύματά μας στο κοινό με δημιουργικό τρόπο και επιτυχία. Σε αυτό το ταξίδι μας, είχαμε συνεπιβάτες την Οgilvy και πολύτιμους συνεργάτες που μοιράστηκαν το ίδιο όραμα με εμάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε όλους! Συνεχίζουμε το ταξίδι με ακόμα περισσότερο κέφι και ενθουσιασμό»!

Μίκης Μοδιάνο, Διευθύνων Σύμβουλος, TopCut-Modiano

Film Production Company Of The Year
TopCut-Modiano
«Μεγάλη τιμή να αναγνωρίζεται η δουλειά μας»
«Το να αναγνωρίζεται η δουλειά μας αποτελεί πάντα μεγάλη τιμή. Όταν, όμως, αυτή η αναγνώριση έρχεται από τους συναδέλφους μας, τότε αποτελεί διπλή τιμή και ευθύνη για το μέλλον. Στην TopCut-Modiano, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω στις παραγωγές μας, να αναδεικνύουμε τη δυναμική του εκάστοτε brief και να παραδίδουμε ταινίες που ξεχωρίζουν. Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή για την ψήφο της και ευχαριστούμε από καρδιάς τους διαφημιζόμενους και τις διαφημιστικές εταιρείες που μας εμπιστεύονται καθημερινά όπως, επίσης, και τους εκατοντάδες συνεργάτες μας που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε πρότζεκτ».

Ευαγγελία Βόσσου, Marketing Manager, Dove Masterbrand East Europe

Creative Brand Of The Year – Product
Dove
«Ορίζοντας την ομορφιά όπως πραγματικά είναι, χωρίς φίλτρα!»
«Είμαστε περήφανοι που το Dove αναδείχτηκε Creative Brand of the Year στα φετινά Ermis Awards και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον θεσμό, όλους τους φορείς και, κυρίως, το κοινό. Tο Dove, πιστό στην αποστολή του να κάνει την ομορφιά πηγή αυτοπεποίθησης και όχι άγχους, αναδεικνύει μέσα από τις καμπάνιες που δημιουργήθηκαν από την Ogilvy ένα σημαντικό και επίκαιρο πρόβλημα, αυτό της πίεσης που βιώνουν οι νέοι από τα μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς που κυριαρχούν στα social media και πλήττουν την αυτοπεποίθησή τους. Η μάρκα Dove και όλοι μας στη Unilever και την Ogilvy, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέσα από στοχευμένες δράσεις για μια καθημερινότητα όπου οι νέοι θα ορίζουν την ομορφιά όπως πραγματικά είναι, χωρίς φίλτρα!».

Την επιβράβευση της δουλειάς τους και ένα ισχυρό κίνητρο για να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο είδαν στις διακρίσεις τους οι νικητές των Grand Βραβείων των Ermis Awards 2023. Οι ίδιοι υπόσχονται ακόμα πιο δημιουργικά και συναρπαστικά έργα για τη χρονιά που έρχεται.

Άγγελος Βενέτης, CEO/ Producer, Boo Productions

Grand Ermis Production | Παραγωγή Διαφημιστικών Ταινιών
Boo Productions
«Έχουμε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και κυνηγάμε το Hat-Trick για του χρόνου»
«Τα δύο βραβεία που κερδίσαμε, Silver Ermis για την Τράπεζα Πειραιώς & ΝΝ με την ταινία “Κόκορας” και Gold Ermis για την ΕΔΣΝΑ με την ταινία “Τέρας”, αλλά κυρίως το Grand Ermis Production για το “Τέρας” αποτελούν ένα σπουδαίο κίνητρο ώστε να εξελισσόμαστε διαρκώς, να “υπογράφουμε” ποιοτικές παραγωγές με ενισχυμένα production values καθώς και να αναζητούμε καινούργιους σκηνοθέτες με ιδιαίτερη και πρωτοποριακή σκηνοθετική ματιά. Έχοντας κερδίσει και το περσινό Grand Ermis Production, έχουμε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και κυνηγάμε το Hat-Trick για του χρόνου!».

Όλγα Μαυροειδή, Managing Director & Creative Head, Yard

Grand Ermis Production | Παραγωγή Εκδηλώσεων
Yard
«Χωρίς την πολύτιμη συμβολή των ανθρώπων μας τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο»
«Ένα βραβείο Grand Ermis επισφραγίζει την αναγνώριση και την αξία ενός project, αλλά κυρίως αναδεικνύει το άρτιο αποτέλεσμα ομαδικής λειτουργίας καθ’ όλη τη διάρκεια ενός έτους. Ένα project όσο σημαντικό κι αν είναι, μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη συνύπαρξη και την αλληλοϋποστήριξη των ανθρώπων της Yard, αλλά και αυτής των εξωτερικών μας συνεργατών, χωρίς την πολύτιμή συμβολή των οποίων τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Ένα βραβείο είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Ένα βραβείο Grand Ermis αποτελεί διαχρονικά μεγάλη μας τιμή».

Δήμητρα Μπολούτσου, Creative Director, Meteorites Creative Space

Grand Ermis Entertainment & Brand Experience
Meteorites Creative Space
«Ο πελάτης ως συνεργάτης και η δημιουργικότητα ως μέσο»
«Ως πρωτοεμφανιζόμενο agency στα Ermis Awards, είναι πραγματικά μεγάλη μας τιμή να κατακτούμε 5 βραβεία καθώς και τη διάκριση Ermis Creative Bravery για το project “Χωρίς Εξώφυλλα” και τον πελάτη μας Εκδόσεις Ψυχογιός. Και, φυσικά, είναι ωραίο να μοιραζόμαστε τη στιγμή αυτή με τόσο δημιουργικούς επαγγελματίες από τον χώρο της διαφήμισης. Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη δημιουργικότητα, πρόκληση και εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα – και η ανάδειξη της προσπάθειάς μας στα Ermis Awards είναι ένα ακόμη σημάδι για την ομάδα μας, η οποία συνεχίζει να κοιτάει ψηλά, βλέποντας τον πελάτη ως συνεργάτη και τη δημιουργικότητα ως μέσο που μπορεί να δώσει ουσιαστικές λύσεις στις επικοινωνιακές ανάγκες των brands».

Δημήτρης Στεφανίδης, Partner & Creative Director, G Design Studio

Grand Ermis Branding & Design
G Design Studio
«Είναι σπουδαίο να βραβεύονται έργα πολιτισμού»
«Τα Ermis Αwards ως ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς, συντελούν στην προβολή του ποιοτικού σχεδιασμού, ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και συμβάλουν στην προσέλκυση νέων πελατών. Η βράβευσή μας στη φετινή τελετή απονομής ήταν για εμάς, διπλά σημαντική. Εκτός των 2 σημαντικών βραβείων, Grand Ermis και Gold για την ταυτότητα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, είναι σπουδαίο να βραβεύονται έργα πολιτισμού. Η οπτική επικοινωνία ενός από τα πιο πρωτοπόρα και μακροβιότερα φεστιβάλ στην Ευρώπη έχει ιδιαίτερη σχεδιαστική βαρύτητα, μιας και συνομιλεί με το κοινό, κυρίως, με το συναίσθημα. Η ταυτότητα κινήθηκε σε τρεις εννοιακούς άξονες, την Ελευθερία, τη Γέννηση και τη Ζωή. Ευχαριστούμε το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και την καλλιτεχνική διευθύντρια Κατερίνα Ευαγγελάτου για την εξαιρετική συνεργασία. Η βράβευση μάς γεμίζει με αισιοδοξία για το δημιουργικό μέλλον».

Grand Ermis Production | Παραγωγή Μουσικής
Musou Music Group
«Μια ακόμα ευκαιρία για την ομάδα της Musou να δώσει ξανά φρέσκο νόημα στη δημιουργικότητα»
«Η βράβευση της Musou Music Group με Grand Ermis Award, αφενός είναι μια επιβεβαίωση της θετικής πορείας της στον χώρο της διαφήμισης και αφετέρου μια ακόμα ευκαιρία για την ομάδα της να κατακτήσει καινούργιες προκλήσεις και να δώσει ξανά φρέσκο νόημα στη δημιουργικότητα. Οι υπηρεσίες ήχου και μουσικής είναι μια πολυεπίπεδη επαγγελματική δραστηριότητα που χρειάζεται κέφι, χαρά, μεράκι, θόρυβο, ξενύχτια, πίτσες, μπίρες και ιδέες. Εμείς εδώ στην ομάδα της Musou, έχουμε αναδείξει όλα τα παραπάνω, το καθένα ξεχωριστά και, κυρίως, όλα μαζί σε ένα αποτέλεσμα που επικροτείται, αρέσει (πρώτα σε εμάς) και βραβεύεται».
Στέφανος Γκάνος, General Manager, Musou Music Group

Βίβη Καμάμη, Chief Starcom Officer

Starcom/ Publicis Groupe
«Η φετινή μας διάκριση επιβεβαιώνει τη σταθερή δημιουργική και καινοτόμα κουλτούρα μας»
«Μετά την περσινή μεγάλη διάκριση ως Media Agency of the Year, η διάκρισή μας με 1 Gold, 1 Silver και 1 Bronze Ermis, μας γεμίζει με επιπλέον υπερηφάνεια και επιβεβαιώνει τη σταθερή δημιουργική και καινοτόμα κουλτούρα μας. Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Starcom του ομίλου Publicis είναι μεταξύ των εταιρειών που διακρίνονται, έχοντας, μάλιστα, κερδίσει 5 από τα συνολικά 8 Gold Awards που απονεμήθηκαν στην Ενότητα Media, τα τελευταία 3 χρόνια. Ευχαριστούμε τους καταπληκτικούς πελάτες μας, οι οποίοι μας δίνουν συνεχώς τις ευκαιρίες να δημιουργούμε καινοτόμες και αποτελεσματικές στρατηγικές που ξεχωρίζουν και, φυσικά, ευχαριστούμε και τους συνεργάτες μας στα Μέσα, καθώς χωρίς αυτούς, η υλοποίηση πολλών projects δεν θα ήταν εφικτή».

Σήλια Πατσού, Marketing Manager Laundry South East Europe, Unilever

Unilever
«Γιορτάζουμε, λοιπόν, το βραβείο αυτό μαζί με όλους εσάς!»
«Το Skip, ένα από τα μεγαλύτερα love brands στην Ελλάδα, βρίσκεται πάντα δίπλα στο κοινό και τους συνανθρώπους μας. Έτσι, με αφορμή την ενέργεια “Κοινωνική Ντουλάπα Skip” που αποτελεί ένα πολύχρωμο initiative δωρεάς ρούχων, δημιουργήσαμε μια αισιόδοξη και χαρούμενη digital επικοινωνία με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μπίγαλη, προσκαλώντας τον κόσμο να δωρίσει ρούχα που δεν φοράει πια, ώστε να ανακυκλωθούν σε συνεργασία με τη Fabric Republic και να διανεμηθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Το στοίχημα μεγάλο, μα η ανταπόκριση ακόμα μεγαλύτερη! Ο κόσμος «αγκάλιασε» τη δράση του Skip όχι μόνο online, με εκατοντάδες υποστηρικτικά comments και shares, αλλά και στα φυσικά σημεία των Κοινωνικών Ντουλαπών, προσφέροντας πάνω από 25 τόνους ρούχων, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Γιορτάζουμε, λοιπόν, το βραβείο αυτό μαζί με όλους εσάς!».

Αλέξης Μυλωνάς, MSL Brand Lead

MSL/ Publicis Groupe
«Επακόλουθο της συνεχούς ανάπτυξής μας»
«Μετά την περσινή, πρώτη βράβευση της MSL, ως PR agency του Publicis Groupe, στα Ermis Awards με ένα Ermis Bronze, φέτος, πετύχαμε να κερδίσουμε τρία Ermis Bronze στην Ενότητα PR. Η όλο και μεγαλύτερη παρουσία της MSL στα βραβεία είναι επακόλουθο της συνεχούς ανάπτυξής μας, των ευκαιριών που έχουμε να δουλέψουμε με μεγάλα brands σε πολυεπίπεδα projects, της ιδιαίτερα ταλαντούχας ομάδας μας αλλά και της ικανότητάς μας να συνεργαζόμαστε δημιουργικά και αρμονικά με εσωτερικούς και εξωτερικούς partners. Φυσικά, τις ευκαιρίες διάκρισης στα Ermis μάς τις δίνουν οι πελάτες μας, για αυτό είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την τύχη να δουλεύουμε με mega brands, όπως η Adidas και το Disney+, τα projects των οποίων αναδείχθηκαν στα φετινά Ermis Awards.

Νίκος Γεωργόπουλος, Creative Director, Marlon Tate

Marlon Tate
«Αναγνώριση της ιδιοσυγκρασιακής δημιουργικής μας κατεύθυνσης»
«Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι και περήφανοι στη Marlon Tate για τη βράβευσή μας και στα φετινά Ermis Awards, τα πιο σημαντικά βραβεία για τη δημιουργική επικοινωνία στην Ελλάδα. Ξέρετε, η δουλειά μας και όλα μας τα projects συνδυάζουν τη φαντασία και τη σουρεαλιστική αφήγηση, κάτι το οποίο δεν είναι πάντα το πιο απλό να δεχτεί ένας πελάτης. Όταν, όμως, γίνεται, δημιουργείται κάτι μαγικό για το κοινό. Όταν βραβευόμαστε για σουρεαλιστικές δουλειές όπως το αεροστεγώς κλειστό διαστημικό packaging που δημιουργήσαμε για την αυτοπροβολή μας, αυτό μάς γεμίζει χαρά και ελπίδα. Σημαίνει πως τα agencies δεν χρειάζεται να δημιουργούν εύκολα concepts προς μαζική κατανάλωση, αλλά μπορούμε να δημιουργούμε και πιο “περίεργα”, σουρεαλιστικά, αφηγηματικά projects. Είναι μία πολύ σημαντική αναγνώριση της ιδιοσυγκρασιακής δημιουργικής μας κατεύθυνσης».

Keywords
ermis, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αποτελεσματα, ermis, ωδείο αθηνών, coca cola, dpg media, αθηνα, ogilvy, live, online, white, νέα, ikea, voice, cocktail, party, design, omd, hellas, media, film, aegean, creative, head, soho, square, athens, σδε, mccann, central, fame, films, leo, ant1, atcom, mega, dpg, group, ideal, image, star, music, outdoor, ceo, αφοσίωση, award, unilever, πήχη, τραπεζες, project, yard, europe, skip, love, ελλαδα, initiative, republic, δραση, adidas, σημαίνει, ομαδα διας, αξια, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, τραπεζα πειραιως, τελος του κοσμου, ξανα, ωδείο αθηνών, το στοιχημα, δουλεια, δωρεαν, εργαλεια, εψιλον, κωτσοβολος, ομορφια, πειραιως, πτησεις, ραδιοφωνο, ρουχα, σδε, ταινιες, τηλεοραση, τυχη, φεστιβαλ αθηνων, ψυχογιος, adidas, aegean, ant1, ceo, creative, dpg, ideal, mega, music, ogilvy, square, star, unilever, αγαπη, αισιοδοξια, αξονες, αυτοπεποιθηση, αφηγηση, αφορμη, αφοσίωση, βενετης, βραδια, βρισκεται, βοσσου, γινεται, δυναμη, δωσει, δικτυο, ευκαιρια, ευκολα, αιθουσα, εκδοσεις ψυχογιος, ελευθερια, ελπιδα, ενεργεια, εργα, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επιτυχια, ερχεται, ετων, ευθυνη, ευρωπη, ζωη, ιδεες, ιδιο, υπηρεσιες, η τελετη, θυμισε, διαφημιση, καπη, εκδοσεις, ματια, μηνυματα, μυλωνας, νοημα, ξερετε, ομαδα, παντα, οραμα, πηγη, συνεχεια, σειρα, συγχαρητηρια, σκηνοθετες, σκυλια, σχεδια, σχεδιο, ταυτοτητα, τιμη, τρια, υλοποιηση, φαντασια, φεστιβαλ, φυσικα, φορα, χιουμορ, χαρα, ωδειο, athens, group, award, atcom, white, central, coca cola, cocktail, design, δουλειες, dpg media, love, republic, europe, fame, films, φιλοι, hat, head, hellas, ιδιαιτερα, image, initiative, project, κλειστο, κυριακου, leo, mccann, media, omd, outdoor, πήχη, party, σημαίνει, skip, soho, ταξιδι, online, τραπεζα, θεσεις, ωραιο, yard, voice
Τυχαία Θέματα