Οι Rolling Stones αλλάζουν το περίφημο λογότυπό τους στη μνήμη του Charlie Watts

Οι Rolling Stones θα αλλάξουν το παγκοσμίου φήμης λογότυπό τους στην επερχόμενη περιοδεία τους, ως φόρο τιμής στον αείμνηστο ντράμερ Charlie Watts.

Ο Sir Mick Jagger (78 ετών), ο Keith Richards (77ετών) και ο Ronnie Wood (74 ετών) αποφάσισαν να κάνουν τη γλώσσα στο λογότυπό τους από κόκκινο σε μαύρο στη μνήμη

του ντράμερ Charlie που πέθανε τον περασμένο μήνα σε ηλικία 80 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο λογότυπο του θρυλικού συγκροτήματος θα προβληθεί στις οθόνες της περιοδείας και θα χρησιμοποιηθεί επίσης στα προϊόντα του.

Σύμφωνα με μια πηγή: «Είναι απολύτως σωστό ότι αναφέρθηκαν στο θάνατο του Charlie επειδή ήταν τόσο ζωτικό μέρος της μπάντας και θα είναι περίεργο για όλους να μην τον έχουν εκεί».

Η κηδεία του ντράμερ

Όπως αναφέρει η Dailymail, οι Rolling Stones δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην κηδεία του Charlie, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Ντέβον, λόγω των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία της Covid-19.

Το συγκρότημα, εν μέσω των περιορισμών της πανδημίας, παρέμεινε στη Βοστώνη, όπου κάνουν πρόβες για την προγραμματισμένη παγκόσμια περιοδεία τους που ξεκινά στις 26 Σεπτεμβρίου από το Σεντ Λούις του Μιζούρι.

Ο Sam Cutler, πρώην διευθυντής περιοδείας του συγκροτήματος, δήλωσε ότι ήταν σκόπιμο να παραμείνει η κηδεία του ήταν ιδιωτική, καθώς πιστεύει ότι θα μισούσε τη «φασαρία» που θα προκαλούσε το κοινό.

Αφοσιωμένος στον έρωτα

Γράφοντας για τον Charlie στο The Mirror, ο Sam είπε ότι ο ντράμερ ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στη σύζυγό του, Shirley.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ηταν μια ονειρικά αρμονική και στοργική σχέση αμοιβαίου σεβασμού που βασίστηκε στα αδιαμφισβήτητα βαθιούς δεσμούς».

«Μας έδειξαν σε όλους πώς είναι το όνειρο της αγάπης. Ο Charlie αγαπούσε τη Shirley με ειλικρίνεια και πάθος σε όλη του τη ζωή» τονίζει.

Το τέλος ενός θρύλου της μουσικής

Σημειώνεται ότι ο Charlie πέθανε στις 24 Αυγούστου σε ηλικία 80 ετών. Όπως αναφερόταν δε στη σχετική ανακοίνωση, «πέθανε ήρεμα στο νοσοκομείο περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του».

Στις 5 Αυγούστου είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα συμμετάσχει στην επερχόμενη περιοδεία λόγω πρόσφατης έκτακτης επέμβασης και είχε αντικατασταθεί από τον Steve Jordan.

Διαβάστε επίσης:Έργα του Ντελακρουά πρώτη φορά στο Μουσείο Μπενάκη- Δύο μοναδικές «σπουδές»Ήταν έτσι ο Μέγας Αλέξανδρος; Τι απαντά η αρχαιολόγος Αγγελική Κοτταρίδη
Keywords
Τυχαία Θέματα