Συνάντηση Κικίλια με την ηγεσία της Accor παρουσία της Μαριάννας Λάτση

Την πρώτη συνάντηση με τη διοίκηση του κορυφαίου ξενοδοχειακού όμιλο της Accor είχε σήμερα ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας, στην οποία μάλιστα παρέστη και η Μαριάννα Λάτση.

Ο κ. Sebastien Bazin πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Accor και η διευθύνουσα σύμβουλος για τη Νότια Ευρώπη κ. Maud Bailly ήρθαν στην Ελλάδα με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου του ομίλου ΛΑΜΨΑ στο Σύνταγμα που φέρει την

υπογραφή του brand ΜGallery, ένα από τα πιο επιτυχημένα brands του ομίλου. To νέο ξενοδοχείο Athens Capital Hotel MGallery Collection αποτελεί το Τρίτη πεντάστερη προσθήκη του ομίλου ΛΑΜΨΑ στο Σύνταγμα, μετά τη Μεγάλη Βρετανία και το King George.

Νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, συνάντηση με την ηγεσία του ξενοδοχειακού κολοσσού είχε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά την συνάντηση, ο υπουργός Τουρισμού ανέβασε και τη σχετική φωτογραφία στα social media: «Συνάντηση με τον Mr Sebastien Bazin πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Accor και τη διευθύνουσα σύμβουλο για τη Νότια Ευρώπη Ms Maud Bailly, μαζί με την κα Μαριάννα Λάτση, όπου συζητήσαμε το επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου στην Ελλάδα καθώς και νέα πεδία συνεργασίας.

Ο όμιλος Accor αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στον κόσμο».

Διαβάστε περισσότερα

NEV: Όταν η Evergrande ήθελε να ξεπεράσει την Tesla – Από την αποθέωση, στην κατάρρευση

Συνάντηση Κικίλια με την ηγεσία της Accor παρουσία της Μαριάννας Λάτση

Αργίες: Τι αλλάζει ο εργασιακός νόμος – Προστίθενται υποχρεωτικές – Πότε πέφτουν

Keywords
Τυχαία Θέματα