Ο Νετανιάχου στο Μέγαρο Μαξίμου για τον EastMed (video)

16:37 2/1/2020 - Πηγή: Mononews

Λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι ο πρόεδρος του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν μεταβούν στο Ζάππειο για την υπογραφή τις Διακρατικής συμφωνίας για τον αγωγό EastMed, ενώ νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Prime Minister Benjamin Netanyahu met today with @PrimeministerGR Kyriakos

Mitsotakis at the Prime Minister's Office in Athens. pic.twitter.com/FSyMJ39l2m

— PM of Israel (@IsraeliPM) January 2, 2020

Συνάντηση Αναστασιάδη – Μητσοτάκη

Τετ α τετ με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εν όψει της υπογραφής για τον αγωγό Eastmed μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

«Είναι μια ιστορική μέρα», δήλωσε ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τον κ. Αναστασιάδη, με τον πρόεδρο της Κύπρου συμφωνεί πως είναι ιστορική μέρα, σημειώνοντας ότι η εξέλιξη θέτει τις βάσεις για τη συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο.

Καλωσορίζω τον Πρόεδρο @AnastasiadesCY στην Αθήνα, σε μία τόσο σημαντική μέρα όπου Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ θα υπογράψουν τη συμφωνία για τον αγωγό EastMed. Ένα έργο το οποίο έρχεται ως επιστέγασμα μιας ουσιαστικής τριμερούς συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας και όχι μόνο. pic.twitter.com/idf7m7IGmM

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) January 2, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα