Ο Λογοθέτης και το 1 δισ., πώς ο Σταμπουλίδης έφερε 3 μεγαλοστελέχη από το εξωτερικό, τι θα γίνει στην Εθνική, το μυστικό της Πειραιώς και τι συμβαίνει με το DORY και η απάντηση της Profile

O Λογοθέτης και το 1 δισ. ευρώ

Πριν από λίγους μήνες όλοι έλεγαν ότι η περιουσία του εφοπλιστή Λογοθέτη έχει μειωθεί.

Τώρα κάποιοι λένε εξαιτίας της ανόδου των ναύλων στα containership η αποτίμηση της ναυτιλιακής του εταιρείας, της LOMAR, αγγίζει το 1 δισ. ευρώ.

Άρα τώρα έχει λεφτά για να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις του” μου λένε πηγές.

Και θα το κάνει επειδή είναι έντιμος!!!

 

Η Εθνική δικαιώνει τον Wiseman…

Χρειάστηκε να περιμένω μερικούς μήνες, αλλά η δικαίωση είναι γλυκιά σαν την εκδίκηση.

Το ζωηρό ενδιαφέρον εγχωρίων και ξένων

θεσμικών και ιδιωτικών χαρτοφυλακίων να αποκτήσουν οπωσδήποτε μετοχές της Εθνικής αναδεικνύεται χρηματιστηριακά τώρα που έφυγε η υπόθεση της ΔΕΗ από το προσκήνιο.

Τα χαρτοφυλάκια αυτά προς το παρόν εκδηλώνουν ενδιαφέρον να αποκτήσουν μετοχές της Εθνικής από το μεγάλο χαρτοφυλάκιο του ΤΧΣ.

Επειδή όμως τρώγοντας έρχεται η όρεξη, οι σύμβουλοι της Εθνικής εισηγούνται τώρα να υπάρχει είναι ειδικό προτιμησιακό δικαίωμα για τους επενδυτές που αποκτούν τις μετοχές Εθνικής από το ΤΧΣ, για την αμέσως επόμενη φάση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας.

Το σχέδιο αυτό σάς το είχε αποκαλύψει ο Wiseman πριν από καιρό, δέχθηκε όπως είναι συνηθισμένο, σφοδρές επικρίσεις από φίλους και γνωστούς απλά τώρα που η Goldman Sachs διερευνά τις προθέσεις των επενδυτών, το συζητούν πλέον πολλοί παροικούντες την Ιερουσαλήμ…

Η Moody’s , οι ελληνικές τράπεζες, η Τέρνα και η Βιοχάλκο

Την Παρασκευή αναμένεται ο χρησμός της Moody’s για το ελληνικό αξιόχρεο, ο τελευταίος βαθμός της οποίας -εδώ κι έναν χρόνο- για τη χώρα μας είναι το Βa3, με σταθερές προοπτικές, αν και προβλέπει εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης της οικονομίας άνω του 8%.

Χθες όμως ξέγινε πανικός με τις ελληνικές τράπεζες.

Πάνω από 2,2 εκατ. τεμάχια άλλαξαν χέρια στην ΕΤΕ και μάλιστα έκλεισε με ουρά αγοραστών σχεδόν 91.000 τεμαχίων, με το χαρτί να πλησιάζει τα 2,82 ευρώ (+4,95%).

Συνολικά, το ανεκτέλεστο στις τράπεζες έφτασε στις 400 χιλιάδες κομμάτια και μάλιστα χωρίς κανένα πωλητή.

Πάνω από 186 χιλιάδες κομμάτια ανεκτέλεστο στην Eurobank, 91.127 στην ΕΤΕ, 97.894 στην Alpha και 15.000 στην Πειραιώς.

Επιπρόσθετα η Τερνα Ενεργειακή ΤΕΝΕΡΓ 4,51% 13,90#ifrm193{opacity: 0;transition: opacity 0.5s linear;width:0px; height:0px;border: 2px #e2e2e2 solid; }#trig193:hover + #ifrm193,#ifrm193:hover,#trig193:active + #ifrm193,#ifrm193:active{opacity: 1;transition: opacity 0.5s linear;width:300px; height:359px;position: absolute;bottom: 19px;left: 0px; z-index: 100;}  έχει πάρει ώθηση από τη διάσπαση των 12 ευρώ και πάει προς τα 14 ευρώ, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ  ΓΕΚΤΕΡΝΑ 1,38% 10,30#ifrm57{opacity: 0;transition: opacity 0.5s linear;width:0px; height:0px;border: 2px #e2e2e2 solid; }#trig57:hover + #ifrm57,#ifrm57:hover,#trig57:active + #ifrm57,#ifrm57:active{opacity: 1;transition: opacity 0.5s linear;width:300px; height:359px;position: absolute;bottom: 19px;left: 0px; z-index: 100;} επίσης επιβεβαίωσε τη διάσπαση του πτωτικού σχηματισμού,  οι ΕΛΧΑ και ΒΙΟ βρίσκουν τις κρίσιμες αντιστάσεις του σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα ενώ η CENER CENER 1,76% 2,89#ifrm4{opacity: 0;transition: opacity 0.5s linear;width:0px; height:0px;border: 2px #e2e2e2 solid; }#trig4:hover + #ifrm4,#ifrm4:hover,#trig4:active + #ifrm4,#ifrm4:active{opacity: 1;transition: opacity 0.5s linear;width:300px; height:359px;position: absolute;bottom: 19px;left: 0px; z-index: 100;} ήδη έχει διασπάσει τη δική της δίνοντας σήμα για νέα υψηλά.

Το μυστικό του Χρήστου Μεγάλου

Την ώρα της μεγάλης προσευχής, ήρθε ο ηγούμενος και μου είπε με μάτια που λαμπύριζαν από προσμονή: Την Παρασκευή η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει αποτελέσματα τρίτου τριμήνου. Ωστόσο η είδηση της Παρασκευής δεν βρίσκεται στα αποτελέσματα αλλά στην πολύ σημαντική ανακοίνωση της διοίκησης που αφορά πολύ κόσμο…

Όλα αυτά έρχονται να επιβεβαιώσουν τα λόγια του Μεγάλου Προφήτη: Οι 1.000 μονάδες για το Χρηματιστήριο, μέσα στο 2021, είναι ένας στόχος που δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς σημαντική άνοδο του τραπεζικού κλάδου…

Τι συμβαίνει με την MLS 

«Εγώ δεν παίρνω αλλά βάζω λεφτά στην εταιρεία» είπε θυμωμένος στον πολυχρονεμένο Διευθυντή μας, ο επιχειρηματίας Γιάννης Καματάκης και οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι το Άγιον Όρος.

Η αλήθεια όμως είναι ότι το λογισμικό πληρωμών V.I.C.K.Y. εκτός από πληρωμές κάνει και εγγραφές και αυτές τις εγγραφές τις ελέγχει πλέον η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Οι έλεγχοι λοιπόν αποδεικνύουν ότι το λογισμικό V.I.C.K.Y εισέπραξε 125.000 ευρώ από κάποιον πελάτη της MLS και αμέσως τα χρήματα αυτά κατατέθηκαν στον Γιάννη Καματάκη με την αιτιολογία «Επιστροφή ΦΠΑ».

Την ίδια ακριβώς περίοδο, στα ταμεία της MLS δεν υπάρχουν λεφτά για να πληρωθούν οι μισθοί ούτε φυσικά το δώρο Χριστουγέννων των εργαζομένων.

Ως βορειοελλαδίτης μοναχός, θα βγω απόψε στον μεγάλο πλάτανο, να προσευχηθώ ότι ο Γιάννης Καματάκης σύντομα θα δικαιωθεί.

Ότι δηλαδή δεν υπάρχουν διπλές εγγραφές στα πελατολόγια, ότι οι πωλήσεις του Ομίλου είναι ακριβώς αυτές που δήλωνε επισήμως ο ίδιος ο επιχειρηματίας αλλά και οι ορκωτοί λογιστές του…

Ότι οι αγωγές των στελεχών του εναντίον του CEO της MLS για το «Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει» θα αποδειχθούν αβάσιμες και στο τέλος θα δικαιωθεί περίτρανα.

Εγώ θα προσευχηθώ αλλά τα στοιχεία ίσως με διαψεύσουν….

Επίσης ο Γιάννης Καματάκης επισημαίνει σε δηλώσεις του στον mononews.gr “ότι  η εταιρεία με την ονομασία WHITETIP Investements, για λογαριασμό της MLS εχει έλθει σε επαφή με αρκετούς από τους πιστωτές προκειμένου να προχωρήσει η αναδιάρθρωση του χρέους.

Ο Γιάννης Καματάκης, όπως λέει ο ίδιος, θα παραμείνει ως μέτοχος μειοψηφίας.

Στο ΤΑΙΠΕΔ έχουν αλλάξει επίπεδο…

Τελικά η μετακόμιση από τον οδό Κολοκοτρώνη στην Καραγεώργη Σερβίας τούς έκανε καλό.

Στις 15 Ιουνίου εγκαταστάθηκε ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης ως Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ και ανέλαβε να λειτουργήσει την περιβόητη νέα Μονάδα Ωρίμανσης έργων του ΤΑΙΠΕΔ ή Project Preparation Facility (PPF). Είναι ο μηχανισμός που συγκρότησε η κυβέρνηση προκειμένου να βοηθήσει τις μεγάλες στρατηγικές επενδύσεις αλλά και την απορρόφηση των πόρων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης (RRF).

Την 1η μέρα του Αυγούστου ανέλαβε καθήκοντα ως Δνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, ο πρώην τραπεζίτης της Credit Suisse, Δημήτρης Πολίτης.

Οι δύο αυτές κινήσεις έφεραν αμέσως θεαματικά αποτελέσματα: ΔΕΠΑ-Εγνατία Οδός-ΟΛΠ- Γούρνες και σύντομα έρχεται η μεγάλη έκπληξη με την Αττική Οδό.

Αυτή είναι η πρώτη σοβαρή κυβερνητική παρέμβαση για την παράκαμψης της κρατικής γραφειοκρατίας αλλά και για την αξιοποίηση αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού που έρχεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη χώρα από το εξωτερικό.

 Για πρώτη φορά μετά το 2012 που ιδρύθηκε το ΤΑΙΠΕΔ, η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας τρέχει με επαγγελματικούς ρυθμούς και μηδενική εσωτερική γραφειοκρατία.

Το δίδυμο Πολίτης – Σταμπουλίδης έχει φέρει θεαματικές αλλαγές και η μονάδα ωρίμανσης έργων του ΤΑΙΠΕΔ, η Project Preparation Facility (PPF) «τρέχει» τώρα (στην κυριολεξία) 19 μεγάλα έργα προϋπολογισμού 2,5 δις Ευρώ.

Επίσης, το ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε στην πρόσληψη 3 στελεχών απο το εξωτερικό στο πλαίσιο του Brain Gain.

Ο Wiseman… ο Βασίλης Κοντοζαμάνης και η Υγεία…

Θυμάστε τον Σεπτέμβριο, εκεί στην περίοδο των εγκαινίων της ΔΕΘ, ότι ο wiseman σας είχε αποκαλύψει πως ο πρώην υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, μπορεί να έφυγε από το Υπουργείο (για να μην εκτεθεί ο Υπουργός του) αλλά στην πραγματικότητα δεν έφυγε ποτέ από την Υγεία, αφού τοποθετήθηκε αμέσως ως  άμισθος σύμβουλος του Πρωθυπουργού;

Χθες λοιπόν, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η υπ’ αρ. 361/16.11.2021 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη που υλοποιεί την απόφαση του Πρωθυπουργού να προσληφθεί ο Βασίλειος Κοντοζαμάνης, σε θέση μετακλητού άμισθου ειδικού συμβούλου στο Ιδιαίτερο Γραφείο Πρωθυπουργού στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης.

Του ανατέθηκαν επισήμως καθήκοντα ειδικού συμβούλου για ένα (1) έτος, με αντικείμενο θέματα που άπτονται πολιτικής και διοίκησης υπηρεσιών υγείας εντός Ελλάδας και σε σχέση  με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους διεθνείς οργανισμούς. Με απλά λόγια, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης υπηρετεί εθελοντικά, χωρίς να λαμβάνει μισθό, αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή εκτός των οδοιπορικών του…

Επειδή όμως το έψαξα το θέμα, πληροφορήθηκα ότι ο κ. Κοντοζαμάνης είναι και εκπρόσωπος της Ελλάδας και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό ΗERA EU. Πρόκειται για την Ευρωπαϊκή Αρχή Ετοιμότητας για την Αντιμετώπιση Καταστάσεων Έκτακτων Αναγκών.

Στον οργανισμό HERA ο κ. Κοντοζαμάνης λαμβάνει κανονικά την αντιμισθία του…

Ο Μασούτης και οι Ολλανδο-Βέλγοι της Ahold Delhaize

Η ιστορία είναι παλιά. Ένας έρωτας μεγάλος που τελικά δεν ολοκληρώθηκε. Υπήρξε όμως παρά τις έντονες διαψεύσεις (a gentleman never tells…). H υπόθεση της εξαγορά της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Μασούτης έφτασε μέχρι το Διοικητικό Συμβούλιο της Delhaise Group.

Ο Ολλανδο-Βελγικός όμιλος Ahold Delhaize συνεδρίασε στις Βρυξέλλες, οι σύμβουλοι άκουσαν με προσοχή την πρόταση που τους κατέθεσε ο Έλληνας επιχειρηματίας και τελικά είπαν «ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε» ή καλύτερα «θα τα ξαναπούμε μίαν άλλη φορά όταν οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες θα έχουν προσγειωθεί σε ρεαλιστικότερα δεδομένα».

 

Την Δευτέρα οι προσφορές για το DORY 

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η πώληση του τελευταίου χαρτοφυλακίου με μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα της Πειραιώς.

Οι προσφορές θα κατατεθούν την ερχόμενη Δευτέρα και όχι σήμερα Πέμπτη όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Τέσσερις επενδυτές καλούνται να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές για χαρτοφυλάκιο ναυτιλιακών δανείων, μικτής λογιστικής αξίας περίπου 500 εκατ. ευρώ.

Περιλαμβάνονται δάνεια 12 ναυτιλιακών ομίλων, μεταξύ των οποίων μεγάλα ονόματα της ελληνόκτητης ναυτιλίας.

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές είναι οι Bank of America, Davidson Kempner, Entrust και Fortress.

Κάποιοι από τους ενδιαφερόμενους έχουν συμπράξει με τρίτους επενδυτές.

Η απάντηση της Profile στο mononews.gr

Με αφορμή δημοσίευμα στη χθεσινή στήλη του Wiseman, η εταιρεία Profile απέστειλε στο mononews.gr την ακόλουθη επιστολή:

Αξιότιμοι κύριοι,

Στην ηλεκτρονική σας έκδοση της 17.11.2021 και στην στήλη με την ονομασία «the wiseman», παρατίθεται με πηχαίους τίτλους επικεφαλίδα με τίτλο «τα πονηρά παιχνίδια στην Profile» και εν συνεχεία υπάρχει δημοσίευμα τριών (3) παραγράφων που αναφέρεται στον τίτλο αυτό.

Το εν λόγω δημοσίευμα και ειδικότερα ο τρόπος και το ύφος με το οποίο παρουσιάζεται είναι όλως ανακριβές και αναληθές και δημιουργεί για το επενδυτικό κοινό, αλλά και για τους τρίτους παραπλανητικές και στρεβλές εικόνες για την Εταιρεία μας, για τους ακόλουθους λόγους:

Το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών της Εταιρείας μας υλοποιείται σε συνέχεια λήψης όλων των αναγκαίων εγκρίσεων από τα αρμόδια εταιρικά όργανα και κατόπιν πιστής τήρησης όλων των διατυπώσεων και διαδικασιών που προβλέπονται στον ν. 4548/2018 , όπως ισχύει.Ολες οι συναλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος αφενός μεν πραγματοποιούνται σε απόλυτη συμμόρφωση με τα οριζόμενα στον Κανονισμό (ΕΕ) με αριθμό αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και τον κατ’ εξουσιοδότηση Κανονισμό (ΕΕ) 2016/1052 της Επιτροπής της 8ης Μαρτίου 2016 και αφετέρου δημοσιοποιούνται πάντοτε άμεσα και προσηκόντως σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ισχύον κανονιστικό πλαίσιο.Επιπρόσθετα, όπως είναι ευρέως γνωστό, με βάση και τα προδιαγραφόμενα από τους ως άνω Κανονισμούς, σε κάθε πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών , οι ημερήσιες αγορές μπορούν ν’ αποτελούν μικρό ποσοστό του συνολικού ημερήσιου τζίρου, ώστε να είναι αδύνατη η όποια τυχόν επιρροή επί της τιμής της μετοχής. Περαιτέρω δε, οι εν λόγω αγορές εκτελούνται υποχρεωτικά, σε τιμές χαμηλότερες από την τελευταία τρέχουσα, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, ως εκ τούτου και κανονιστικά έχει προβλεφθεί το αναγκαίο αποτρεπτικό πλαίσιο οιασδήποτε κατάχρησης της αγοράς.Οι διαθέσεις των ιδίων μετοχών υλοποιούνται όχι «συνεχώς» όπως αναληθώς αναφέρει το δημοσίευμα, αλλά σε μια συχνότητα άπαξ σχεδόν κατ’έτος, προκειμένου να ικανοποιηθεί μέσω της εν λόγω διάθεσης μέρος της ζήτησης ικανού πλήθους μετοχών από θεσμικούς επενδυτές (γεγονός δηλωτικό της καλής πορείας και της ανάπτυξης των εργασιών του Ομίλου μέσω και της σημαντικής ενίσχυσης της εξωστρέφειάς του), η δε υλοποίησή τους μέσω συναλλαγών “πακέτου”, καθιστά αδύνατο τον επηρεασμό της τιμής της μετοχής, παρά τα όσα αναληθή αναφέρονται στο δημοσίευμα.Επιπρόσθετα αδυνατούμε ν’αντιληφθούμε την σκοπιμότητα της ονομαστικής αναφοράς του δημοσιεύματος στον εκτελεστικό Πρόεδρο του ΔΣ της Εταιρείας μας, σε σχέση με το θέμα αυτό, την στιγμή που το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών υλοποιείται σε συνέχεια των κατά τα άνω μνημονευομένων εταιρικών εγκρίσεων.Σημειώνουμε ότι η χρήση της έκφρασης «πονηρά παιχνίδια» και μάλιστα με τον εμφατικό ως άνω τρόπο στον τίτλο του δημοσιεύματος, παραπέμπει ευθέως οιονδήποτε αναγνώστη στην εντύπωση περί αδιαφανών και μη νόμιμων πρακτικών της Εταιρείας, με αποτέλεσμα να παράγονται παντελώς αναληθείς, αλλά και άκρως συκοφαντικές για την Εταιρεία μας εντυπώσεις που πλήττουν ευθέως την επιχειρηματική της εικόνα και την δραστηριότητά της.

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν γνωρίζουμε και δεν κατανοούμε εισέτι τους λόγους για την ως άνω στρεβλή παράθεση και παρουσίαση καθώς και την σκοπιμότητα που αυτή εξυπηρετεί, πλην όμως εις το παρόν στάδιο και ιδίως προς αποκατάσταση της αλήθειας και πρωτίστως προς διαφύλαξη της εμπορικής φήμης, της πίστης, του άριστου και απολύτως φερέγγυου ονόματος της εταιρείας μας, είναι αναγκαία και επιβεβλημένη η εκ μέρους σας άμεση ανασκευή του περιεχομένου, του ύφους και της παρουσίασης του εν λόγω δημοσιεύματος, και συνακόλουθα παρακαλούμε για τις άμεσες σχετικές ενέργειες σας (με αντίστοιχη δημοσίευση του ανασκευαστικού δημοσιεύματος & της παρούσης), προκειμένου να ενημερωθούν υπεύθυνα, με ακρίβεια και με πληρότητα, οι τρίτοι και ιδίως το επενδυτικό κοινό- μέτοχοι της εταιρείας μας.

Διατελούντες σε αναμονή.

Για την PROFILE ΑΕ

Αφσάρογλου Βαρτάν

Treasury & IR Manager

Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.

Keywords
εθνικη, πειραιως, γινει, μυστικο, goldman sachs, δωρο χριστουγεννων, υφυπουργός υγείας, εν λόγω, δεη, τραπεζες, sachs, τερνα, γεκ, νέα, εταιρεία, mls, ΦΠΑ, αναδιαρθρωση, ιουνίου, project, ppf, δις, ΔΕΘ, ελλαδα, βρυξέλλες, προσφορες, ηλεκτρονική, επιρροή, υφίσταται, εθνικη τραπεζα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , χρηματιστηριο, Κορμός Χριστουγέννων, αυξηση φπα, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, αλλαγη ωρας 2012, τραπεζα πειραιως, alpha bank, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, ηλεκτρονική, το θεμα, δανεια, δεπα, εικονες, εξουσιοδοτηση, θεμα, ολπ, ονοματα, παιχνιδια, πλαισιο, προγραμμα, υγεια, ωθηση, ωρα, mls, αγιον ορος, αγορα, αποζημιωση, απλα, αττικη, αφορμη, βρισκεται, βρυξέλλες, γεκ, δευτερα, δηλωσεις, δικη, δις, διδυμο, δωρο, εφημεριδα της κυβερνησεως, εγνατια οδος, εγνατια, εγγραφες, ευρω, ειπαν, ειπε, υπαρχει, εν λόγω, εργα, επενδυσεις, επιρροή, ερχεται, ερχονται, εταιρεία, ετος, ευθυνη, εφυγε, εφημεριδα, ιδια, ιδιο, υπηρεσιες, υποθεση, ισχυει, υφίσταται, υφος, υφυπουργος, εικονα, κυβερνηση, λεφτα, λογια, λογο, μασουτης, ματια, μεσοπροθεσμο, μηνες, μικρο, οδος, ομιλος, οπωσδηποτε, ορκωτοι λογιστες, ορος, παρουσιαση, πεμπτη, πωλησεις, συνεχεια, συντομα, σουπερ μαρκετ, σουπερ, συχνοτητα, σχεδιο, τερνα, υλοποιηση, υφυπουργός υγείας, φυσικα, φορα, αδυνατο, αγορες, δημητρης, δικαιωμα, ευθεια, εκδικηση, ενωση, goldman sachs, χωρα, ιδιαιτερο, project, υπουργειο, ιουνίου, index, οργανα, ουρα, πηγες, πληροφοριες, πονηρα, πωληση, sachs, σημα, τραπεζα, θεματα, υγειας, υπαρχουν λεφτα, χερια
Τυχαία Θέματα
Λογοθέτης, Σταμπουλίδης, Εθνική, Πειραιώς, DORY,logothetis, staboulidis, ethniki, peiraios, DORY