Λάκης Γαβαλάς: Ο άγνωστος γάμος του με καλλονή Σουηδέζα και το παιδί που έχασαν (video)

08:52 3/6/2020 - Πηγή: Mononews

Μια άκρως απολαυστική συνέντευξη, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης, ο Λάκης Γαβαλάς στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, που πέρασε 15 μήνες στη φυλακή, μίλησε για αυτή την περιπέτεια, ενώ αναφέρθηκε στον άγνωστο γάμο του, καθώς και στην κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Τρύφωνα

Σαμαρά.

«Δημιουργήθηκε κάτι μόνο και μόνο γιατί δεν υπάρχουν θέματα», δήλωσε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς αναφορικά με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος φέτος συμμετέχει στο μουσικό τάλεντ σόου Just the 2 of Us.

«Το αποτέλεσμα που βγήκε με πείραξε οπτικά, ήταν φθηνό, κιτς. Δεν είπα ότι είναι κιτς ο Τρύφωνας ούτε με νοιάζει να τον πω συμπαθή ή αντιπαθή», σχολίασε για μια συγκεκριμένη εμφάνιση του γνωστού κομμωτή στο ριάλιτι του OPEN.

Μιλώντας για την περιπέτεια που έζησε και πώς κατέλειξε από τα λαμπερά πάρτι της Μυκόνου να βρίσκεται κλεισμένος στη φυλακή, ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο εξαπατήθηκε από συνεργάτη της εταιρείας του και πώς έφτασε σήμερα να παραδίδει όλα του τα έσοδα στο κράτος.

«Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks, μέσα από το οποίο έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, προσθέτοντας πως «μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας».

«Μετά από ένα τρίμηνο, όταν και οι δικηγόροι έλεγαν θα βγω δεν θα βγω, λέω ‘παιδιά, εδώ καθόμαστε μέχρι το 18μηνο’! Γιατί δεν ήμουν ακόμη φυλακισμένος, ήμουν υπόδικος. Ξαφνικά έκανα τις γυμναστικές μου, έκανα τα πάντα και έβλεπα όλους τους άλλους σαν κομπάρσους. Για αυτούς ήμουν ο Παπαμιχαήλ τους, η Βουγιουκλάκη τους, η Καρέζη τους και πολλές φορές ο Φούντας τους», πρόσθεσε.

Εξέφρασε, όμως και το παράπονο ότι πολλοί ήταν οι γνωστοί και φίλοι που του γύρισαν την πλάτη όσο περνούσε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Ωστόσο, υπήρξαν κι εκείνοι που τον στήριξαν μέχρι την τελευταία στιγμή, ανάμεσα τους ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε και στον γάμο του με μια καλλονή Σουηδέζα, την οποία ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα.

«Είμαι με τη φίλη μου τη Λίντα και μου λέει δεν πάμε βόλτα στο Πόρτο Φίνο; Και εκεί γινόταν μια φωτογράφιση και γνωρίζω εκείνη τη γυναίκα και κολλάμε από την πρώτη στιγμή. Ήταν μοντέλο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Η βάση μας ήταν η Ιταλία και ταξιδεύαμε συνεχώς», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Οι σχέσεις μου γενικά ήταν 3 όλες κι όλες. Είμαι του βάθους των πραγμάτων. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει με γοητεύει μόνο η ομορφιά», σχολίασε.

Προς το τέλος της σχέσης τους η σύζυγός του έμεινε έγκυος, ωστόσο, αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση λόγω φαρμακευτικών θεραπειών με ορμόνες που είχε υποβληθεί στο παρελθόν.

«Τώρα θα είχα έναν γιο που θα ήταν 45 χρονών, το φαντάζεσαι;»!

Δείτε βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα