Κάπα Research: Ποιους παρουσιαστές αγαπούν περισσότερο οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ

20:08 5/7/2019 - Πηγή: Mononews

Μια διαφορετική ερώτηση, με ενδιαφέρουσες απαντήσεις, αποφάσισε να συμπεριλάβει στην έρευνά της για το προφίλ των ψηφοφόρων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ η Κάπα Research.

Η εταιρεία δημοσκοπήσεων αποφάσισε να ρωτήσει  τους ψηφοφόρους των δύο μεγάλων κομμάτων για τον παρουσιαστή εκπομπών Prime time που προτιμούν.

Δημοφιλέστερος παρουσιαστής για τους ψηφοφόρους

της ΝΔ είναι ο Σάκης Ρουβάς με 60% και ακολουθεί ο Άκης Πετρετζίκης με 69% και η Έλενα Παπαρίζου με 58%.

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος με 64%, στη δεύτερη ο Γιώργος Καπουτζίδης με 60% και στην τρίτη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με 55%.

Παράλληλα, οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να επιλέξουν και τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς στην ηλικία κάτω των 40.

Στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, η Νίκη Κεραμέως συγκέντρωσε το 73% ενώ ακολουθούν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης με 66% και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με 57%.

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, η Εφη Αχτσιόγλου έχει θετικές γνώμες από το 83%, ο Νάσος Ηλιόπουλος από το 74% και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από το 73%.

H έρευνα πραγματοποιήθηκε στα λεγόμενα δυναμικά κοινά το διάστημα 1-3 Ιουλίου και συμμετείχαν ηλικίες από 17 έως 54 ετών, κυρίως πτυχιούχοι και απόφοιτοι λυκείου.

The post Κάπα Research: Ποιους παρουσιαστές αγαπούν περισσότερο οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα