Η Σκάρλετ Γιόχανσον αρραβωνιάστηκε, αλλά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν στενοχωριέται…

Η… προτίμηση που έχει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στην σταρ του Χόλιγουντ, Σκάρλετ Γιόχανσον, είναι γνωστή.

Ο υπουργός επανήλθε στο… θέμα στη διάρκεια ομιλίας του, χθες, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταξουργείο, ενημερώνοντας το κοινό για τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή της σταρ, και συγκεκριμένα για τον αρραβώνα της με τον επί δύο χρόνια

σύντροφό της, Κολν Τζοστ.

«Θα αρχίσω την ομιλία μου με μια ευχάριστη είδηση. Σήμερα αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον. Εμείς όμως δεν ζηλεύουμε, διότι είμαστε αριστεροί και η Αριστερά θέλει το καλό των άλλων» είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Τσακαλώτος είχε αποκαλύψει τον θαυμασμό του για την όμορφη ηθοποιό το 2017 από το βήμα της Βουλής, όταν, απαντώντας σε ερώτηση, είχε πει πως η ΝΔ μπορεί να θέλει πλεονάσματα 2%, «αλλά κι εγώ μπορεί να θέλω να πάω για κοκτέιλς με την Σκάρλετ Γιόχανσον, δεν σημαίνει πως θα γίνει».

Μάλιστα, η Γιόχανσον είχε ερωτηθεί από Έλληνα δημοσιογράφο για την αναφορά αυτή του υπουργού και είχε απαντήσει πως δεν περίμενε ότι θα γινόταν ποτέ θέμα στην ελληνική Βουλή.

Το 2018 ο υπουργός Οικονομικών είχε δείξει την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει για την ηθοποιό, αφού είχε εμφανιστεί στην Πρέβεζα με μπλουζάκι που απεικόνιζε τον ίδιο να συνοδεύεται από την Σκάρλετ Γιόχανσον.

The post Η Σκάρλετ Γιόχανσον αρραβωνιάστηκε, αλλά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν στενοχωριέται… appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα