ΝΔ: Βάλτωμα ή καλύτερο αύριο, το δίλημμα της Κυριακής

Κορυφώνεται η προεκλογική μάχη έξι ημέρες πριν από την κάλπη και το μήνυμα που στέλνει με κάθε ευκαιρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «όχι» στην χαλαρή ψήφο. Το γαλάζιο επιτελείο επιμένει στην σημασία της ψήφου στην ΝΔ, καθώς τίθενται -όπως σημειώνουν στενοί συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη- διλήμματα που έχουν να κάνουν με την επιλογή ανάμεσα στην στασιμότητα και το τέλμα ή την πολιτική αλλαγή που θα φέρει επενδύσεις, δουλειές και ασφάλεια.

Στην

οδό Πειραιώς εκτιμούν ότι η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο από την δεξαμενή των αναποφάσιστων, οι οποίοι θα ακούσουν το παραπάνω δίλημμα, επισφραγίζοντας την στρατηγική που επιλέχθηκε από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, που στηρίχθηκε σε δύο πυλώνες: αφενός την αποδόμηση του προφίλ του πρωθυπουργού, τα ψέματα και οι αποτυχίες, αφετέρου να ακουστεί το θετικό μήνυμα της ΝΔ.

«Βάλτωμα ή καλύτερο αύριο;»

«Είμαστε με όλους τους Έλληνες» είπε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην Πάτρα και πρόσθεσε πως στις 26 Μαΐου θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή. Σε έξι ημέρες έχουμε εκλογές» ανέφερε σημειώνοντας ότι «αυτές οι ευρωεκλογές έχουν διαφορετικό βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες, καθώς οι πολίτες ψηφίζουν μετά από 4 χρόνια, μετά από όλα τα βάρη που υπέστησαν. Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης ανέφερε χαρακτηριστικά».

«Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής και θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η ΝΔ» τόνισε ο αρχηγός της ΝΔ και μίλησε για μια Ελλάδα «με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές, δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου».

Ακόμη είπε πως «δεν χρειάζεται καμία δημοσκόπηση για να διαπιστώσει κανείς το ρεύμα για τη ΝΔ. Δεν θέλουμε να διαδεχθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να γίνουμε μια άλλη κυβέρνηση» είπε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε από στελέχη και οπαδούς να πείσουν τους αναποφάσιστους.

The post ΝΔ: Βάλτωμα ή καλύτερο αύριο, το δίλημμα της Κυριακής appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα