Η Ασημίνα του GNTM «ξαναχτυπά» – Τι λέει για Ζαρίφη-Μουτσινά-Σταματόπουλο (video)

Μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Ασημίνα Χαρίτου σε μια σειρά από βίντεο και αναρτήσεις που έκανε στο Instagram, αποκάλυψε το λόγο που δεν θέλησε να παραχωρήσει συνέντευξη στη «Φωλιά των Κου Κου», ενώ αναφέρθηκε και σε τηλεοπτικούς παρουσιαστές.

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα μίλησε για τον θαυμασμό που τρέφει για την Κατερίνα Ζαρίφη, καθώς είναι μία δυναμική γυναίκα, ενώ αναφέρθηκε στην καριέρα της μετά τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και

στον Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος φέτος συμμετέχει στην ίδια εκπομπή με την Ζαρίφη.

Η Ασημίνα Χαρίτου, με την αποχώρησή της από το GNTM, κατάφερε να προκαλέσει έντονες συζητήσεις και σχόλια, μετά από το video που ανέβασε στο instagram. Στο μήνυμα της στρέφεται κατά πάντων με σκληρές εκφράσεις.

Με νεότερη ανάρτησή της, η Ασημίνα Χαρίτου κάνει σήμερα νέες αναφορές, στην Κατερίνα Ζαρίφη και την καριέρα της μετά τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και στον Παύλο Σταματόπουλο, από τον οποία ζητά να την προσκαλέσει στην εκπομπή.

«Επιτυχία στη ζωή είναι να κινείσαι από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου», δήλωσε αρχικά η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι:

«Θαυμάζω Κατερίνα Ζαρίφη. Είναι για μένα πρότυπο γυναίκας γιατί κάποτε έκανε ένα πρωινό με τον Νίκο Μουτσινά και μπορεί να απέτυχε σε νούμερα αλλά την έκανε απλά πιο δυνατή.

Θα μπορούσε να είχε κάνει βήματα πίσω και να συνεχίσει να είναι η κωμική βοηθός παρουσιαστή της εκάστοτε εκπομπής, όμως εκείνη συνέχισε να κυνηγά τα όνειρά της.

Γιατί αυτό είναι η δύναμη της γυναίκας. Βρίσκεται όχι στο να προσαρμόζεσαι πάνω στο τι θεωρείται επιτυχία, αλλά να παραμένεις σταθερή στις θέσεις και τον χαρακτήρα της και στην Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται, γιατί το χιούμορ της έμεινε αφιλτράριστο.

Παύλε Σταματόπουλε, περιμένω και επίσημη πρόσκληση, να ξέρεις είσαι από τους πιο ευγενικούς άντρες στην τηλεόραση».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα