Δυάδα με γκολ από Ιταλία και Αγγλία

Πλήρωσε 4,25 η τριάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ το Σάββατο!

Στο ταμείο οδήγησαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ το Σάββατο! Πλήρωσε 4,25 τριάδα με το Goal στο παιχνίδι Πανσερραϊκός-ΟΦΗ 2-2 (με απόδοση 1,78), τον συνδυασμό Goal και Over στο ματς Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2 (με 1,57) και το Over στον αγώνα Στουτγκάρδη-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-0 (με 1,52)!

Την Κυριακή πέρασαν οι 2 από τις 3 προτάσεις και το ταμείο χάθηκε στις καθυστερήσεις με το πέναλτι της Αλμερία! Ισοφάρισε 2-2 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ

και δεν πέρασε ο συνδυασμός του «άσου» με το Over 1,5.

Οι άλλες 2 προτάσεις είχαν περάσει, το Over 2,5 στον αγώνα Νάπολι-Φροζινόνε 2-2 (με απόδοση 1,47) και ο συνδυασμός «άσου» και Over 2,5 στο ματς Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης 5-0 (με απόδοση 1,57).

Με Goal και Over από την Ιταλία και την Αγγλία είναι και οι σημερινές επιλογές.

Φαβορί είναι η Αταλάντα στο ματς με τη Βερόνα αλλά έχει μπροστά της τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ για το Europa League. Πέτυχε μεγάλη νίκη με 0-3 στο Anfield και θέλει να «κλειδώσει» την πρόκριση.

Η Βερόνα κινδυνεύει και θα παλέψει για να φύγει με βαθμολογικό όφελος από το Μπέργκαμο. Μπορεί να σκοράρει.

Και στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Αταλάντα βρήκε δίχτυα. Στις 3 έγινε Over. Η Αταλάντα πέτυχε 2 νίκες με 3-2 και 3-1 και η Βερόνα άλλες 2 με 0-2 και 1-2. Ποντάρω στο Over.

Φαβορί είναι και η Τσέλσι στο ματς με την Έβερτον, αλλά πρόκειται για ομάδα που δεν μπορείς να της έχεις εμπιστοσύνη. Δίνει μάχη για τη σωτηρία της η Έβερτον και χρειάζεται τους βαθμούς. Τα 2 τελευταία χρόνια απέσπασε ισοπαλίες με 1-1 και 2-2 στην έδρα της Τσέλσι. Δεν θα εκπλαγώ αν πάρει τον βαθμό και σήμερα.

Η Τσέλσι παίζει ανοιχτά, πετυχαίνει και δέχεται γκολ. Η Έβερτον δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της, αλλά τουλάχιστον 1 γκολ μπορεί να το πετύχει. Το σενάριο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες είναι πιθανό.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ737 (ΔΕΥ, 21:45)ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΒΕΡΟΝΑOVER1,68739 (ΔΕΥ, 22:00)ΤΣΕΛΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝGOAL1,54

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Μεγαλειώδης γιορτή για τα 100 χρόνια

Πρωταθλήτρια Γερμανίας η Μπάγερν Λεβερκούζεν

Στον θρόνο του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Formula 1: Πώς θα δείτε από κοντά έναν αγώνα χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Keywords
Αναζητήσεις
dyada-me-gkol-apo-italia-kai-anglia.htm
Τυχαία Θέματα