Αγγελόπουλος-Γκότσης-Δαλάκα: Ποιος «χρυσός» Survivor είναι ο πιο κερδισμένος

13:03 7/7/2019 - Πηγή: Mononews

Αγγελόπουλος, Γκότσης και Δαλάκα, οι 3 «Survivor» της Ελλάδας

Κέρδισαν την αγάπη του ελληνικού κοινού και γνώρισαν την απόλυτη αποθέωση στο Survivor.

 Ο λόγος για τους τρεις «χρυσούς» νικητές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Αγγελόπουλο, Ηλία Γκότση και Κατερίνα Δαλάκα.

Μπορεί και οι τρεις στο τέλος να εισέπραξαν το ίδιο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, ωστόσο ποιος απ’ όλους βγήκε

πιο κερδοφόρος;

Η φετινή νικήτρια του Survivor, Κατερίνα Δαλάκα έκανε την εντυπωσιακή εμφάνισή της στη μέση του παιχνιδιού, ενώ ήταν ήδη γνωστή και αγαπητή από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι, στο οποίο κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Η πρωταθλήτρια στίβου σίγουρα πραγματοποίησε ένα άκρως κερδοφόρο deal προκειμένου να βοηθήσει να τονωθούν τα νούμερα τηλεθέασης του αδιάφορου Survivor 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα λάμβανε το ποσό των 12.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα συμμετοχής της, ενώ έφτασε στον τερματισμό πρώτη με το συνολικό τελικό ποσό να εκτοξεύεται στα 228.000 ευρώ.

Αν αυτό το ποσό ισχύει, συνυπολογίζοντας και τα χρήματα που έλαβε από το περσινό ριάλιτι, τότε η αθλήτρια βγήκε σίγουρα κερδισμένη.

Επιπλέον, το ριάλιτι της χάρισε την προβολή που χρειάζεται προκειμένου να δεχτεί χορηγούς που θα την βοηθήσουν οικονομικά στη μεγάλη της αγάπη, τον στίβο, για να κατεβαίνει σε αγώνες με μεγαλύτερη άνεση.

Κατερίνα Δαλάκα

Στον δεύτερο κύκλο, ο Ηλίας Γκότσης σημείωσε μία αξιόλογη πορεία στο παιχνίδι και βρέθηκε στην κορυφή του μεγάλου τελικού «κλέβοντας» τη νίκη από την Κατερίνα.

Ο Ηλίας ανήκε στην ομάδα των «Μαχητών», δηλαδή δεν ήταν γνωστός από πριν στο τηλεοπτικό κοινό.

Παρ’ όλα αυτά κατέκτησε την κορυφή και το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Άνοιξε το δικό  του γυμναστήριο, ενώ θα βρίσκεται σε εκπομπή του Open μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο από τις 15 Ιουλίου.

Ηλίας Γκότσης

Εκείνος, βέβαια, που έκανε όλη την Ελλάδα να παραμιλάει και «σάρωσε» σε ψήφους, ήταν ο πρώτος νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά κόσμον Ντάνος.

Πρόκειται για έναν άκρως γοητευτικό άνδρα, ο οποίος με τον χαρακτήρα του και τη μαχητικότητά του, κέρδισε από την πρώτη στιγμή τον θαυμασμό και τον σεβασμό των τηλεθεατών.

«Εξάλειψε» όλους τους αντιπάλους του, βρέθηκε στο βάθρο του πρωταθλητή στο Survivor, ενώ στη συνέχεια εξαργύρωσε την δημοτικότητά του στο έπακρον.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική συμμετέχοντας στην επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Το Τατουάζ», ενώ έγραψε και το πρώτο του βιβίο με τίτλο «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου».

Γιώργος Αγγελόπουλος

Είναι περιζήτητος και όλα δείχνουν πως θα ακούμε το όνομά του για πολλά χρόνια ακόμα.

Αναμφισβήτητα, λοιπόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι εκείνος που κέρδισε τα περισσότερα από το ριάλιτι επιβίωσης και συνεχίζει στο δρόμο της επιτυχίας.

Γιώργος Αγγελόπουλος

The post Αγγελόπουλος-Γκότσης-Δαλάκα: Ποιος «χρυσός» Survivor είναι ο πιο κερδισμένος appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα