Αναβάλλεται η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης λόγω κορονοϊού

Η επιδημία του νέου κορoνοϊού επηρέασε και τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης με αποτέλεσμα να αναβληθεί και να επαναπρογραμματιστεί για τις 28 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η αμερικανική έκθεση αναβάλλεται για να προστατευθούν οι επισκέπτες και οι πολίτες.

Η ετήσια έκθεση αυτοκινήτων της Νέας Υόρκης αρχικά ήταν προγραμματισμένη να ανοίξει τις πύλες της για τους εκπρόσωπους των μέσων ενημέρωσης στις 8 και 9 Απριλίου και στη συνέχεια για το κοινό από τις 10 Απριλίου.

Οι φωτογραφίες

και τα videos που έδωσαν στη δημοσιότητα οι διοργανωτές δείχνουν ότι είχε ήδη ξεκινήσει η εγκατάσταση 70 σταθμών χειροκίνητης απολύμανσης σε όλο το συνεδριακό κέντρο Jacob K. Javits στη δυτική πλευρά του Μανχάταν.

Εκεί οι αυτοκινητοβιομηχανίες που παίρνουν μέρος στη φετινή διοργάνωση προγραμμάτιζαν να αποκαλύψουν περισσότερα από 50 νέα μοντέλα.

Επειδή η περιοχή της Νέας Υόρκης αποτελεί σημαντική πηγή πωλήσεων νέων οχημάτων, ιδίως για τις μάρκες πολυτελείας, οι διοργανωτές και οι αυτοκινητοβιομηχανίες θέλουν να πραγματοποιηθεί η φετινή έκθεση, που αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης των φίλων του αυτοκινήτου από το 1900.

The health and well-being of all those involved in this historic event is our top priority. We’ll be rescheduling this year’s #NYIAS to August 2020.
Stay tuned to our social channels for more info in the coming weeks. https://t.co/1oTGyaDh3j pic.twitter.com/1HZR1leI8p

New York Auto Show (@NYAutoShow) March 10, 2020

Παράλληλα, μια ακόμα μεγάλη διεθνής έκθεση έχει ακυρωθεί λόγω κορονοϊού, το διάσημο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Keywords
Τυχαία Θέματα