Ανατροπή στο GNTM: «Πρέπει να φύγετε και οι τρεις» (video)

Σε ένα γνώριμο παιχνίδι επιβίωσης δοκιμάστηκαν οι 9 διαγωνιζόμενες του GNTM 2, το βράδυ της Δευτέρας.

Τα κορίτσια αφού έκαναν μία σκυταλοδρομία styling, στη συνέχεια κλήθηκαν να ποζάρουν δυναμικά, με πνεύμα αγωνιστικό, πάνω σε έναν στίβο μάχης, που μας θύμισε το Survivor.

Νικήτρια από την σκυταλοδρομία τερματίζοντας πρώτη ήταν η Ασημίνα, η οποία επέλεξε εκείνη τον στίβο μάχης, στον οποίο θα φωτογραφιζόταν.

Από την άλλη, η Χαρά είχε το αβαντάζ, καθώς στην προηγούμενη φωτογράφιση είχε την καλύτερη

λήψη. Έτσι η Χαρά επέλεξε σε ποιον στίβο θα αγωνιζόταν κάθε κοπέλα, ενώ είχε τον διπλάσιο χρόνο για τις λήψεις της, συνολικά 6 λεπτά.

Κάποια κορίτσια κινούνταν έρποντας σε λάσπες και κάποια άλλα, κλήθηκαν να σκαρφαλώσουν σε πυραμίδα αναρρίχησης.

Η Ζενεβιέβ, η Έλενα και η Ηλιάνα, οι οποίες ήταν παρούσες στην φωτογράφιση, ανέδειξαν νικήτρια τη Μαρία, η οποία μαζί με την Ίλντα, την οποία επέλεξε, επισκέφτηκαν ένα σπα για μασάζ και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, όπως αρμόζει, άλλωστε, μετά από μια εξαντλητική δοκιμασία για ένα μοντέλο!

Στο πλατό οι κριτές μίλησαν για ακόμα μια φορά με ειλικρίνεια, κάτι που διαλύει τα κορίτσια και κλονίζει τις φιλοδοξίες ορισμένων για το μέλλον τους στο διαγωνισμό…

Την απόλυτη ανατροπή έκανε η Βίκυ Καγιά, κατά την διαδικασία αποχώρησης, σοκάροντας αρχικά τις υποψήφιες GNTM.

Στις 3 χειρότερες λήψεις βρέθηκαν η Χαρά, η Ασημίνα και η Κάτια, με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει:

«Έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση που θα ήταν δίκαιη και για τις τρεις. Πρέπει να φύγετε και οι τρεις», προκαλώντας σοκ στα κορίτσια.

Στη συνέχεια όμως, εξήγησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί λόγω των κανονισμών.

Με την αγωνία να είναι στο κατακόρυφο για το ποια θα αποχωρήσει, η κριτής τους ανακοίνωσε πως τελικά δεν θα αποχωρήσει καμία και θα μείνουν και οι τρεις στον διαγωνισμό.

Τότε τα κορίτσια ξέσπασαν σε κλάματα, μετά από μία πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία και για τις τρεις, με τα υπόλοιπα κορίτσια να τις αγκαλιάζουν.

The post Ανατροπή στο GNTM: «Πρέπει να φύγετε και οι τρεις» (video) appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα