Αυτή είναι η παίκτρια του Big Brother που συνελήφθη για κατοχή όπλων και ναρκωτικών

Σοκαριστικά ήταν τα ευρήματα που ανακάλυψαν οι αστυνομικές αρχές στο σπίτι της 44χρονης πρώην παίκτριας ριάλιτι στον Βόλο

Σε οπλοστάσιο είχαν μετατρέψει το σπίτι τους η 44χρονη, σήμερα, Ελίνα Πριάκου, που έγινε γνωστή στην ελληνική κοινωνία μέσα από την συμμετοχή της σε παλαιότερο κύκλο του ριάλιτι «Big Brother» και ο σύντροφός της. Μετά από έρευνα που διεξήγαγε η Αστυνομία στο σπίτι του ζευγαριού, εντόπισε όπλα, τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, αλλά και μετρητά.

Ειδικότερα, στο σπίτι των δύο

ανθρώπων, που συνελήφθησαν, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν κάνναβη βάρους 1.355 γραμμαρίων, η οποία υπολογίζεται ότι θα μπορούσε να αποφέρει όφελος από παράνομη δραστηριότητα ύψους 9 έως 12 χιλιάδων ευρώ, εξοπλισμό παραγωγής κάνναβης με υδροπονική μέθοδο και σημαντικό οπλισμό.

Όπως μετέδωσε το thessaliatv.gr, στις λεπτομέρειες της υπόθεσης αναφέρθηκαν ο διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, Στυλιανός Βαρβάρης και ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, Διαμαντής Καρβέλης.

Ευρήματα στο σπίτι της 44χρονηςΑξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι δεν έχει απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν με παρόμοιες πράξεις.Η Ελίνα Πριάκου

Χθες το μεσημέρι, ο σύντροφος της 44χρονης οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Βόλου συνοδεία αστυνομικών. Η Εισαγγελία Βόλου του άσκησε ποινική δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης, για κατοχή όπλων και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα, Τετάρτη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δεν τους ανήκουν τα ναρκωτικά και ότι από την κατασχεθείσα κάνναβη δική τους ήταν μόνο μία πολύ μικρή ποσότητα, άνευ σημασίας.

Ευρήματα στο σπίτι της 44χρονηςEιδικότερα, στην οικία των δραστών βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (1) κιλού και (355) γραμμαρίων,
-εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας αποτελούμενος από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης, εκτός λειτουργίας,
-λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο (υποπολυβόλο), με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια,
-αεροβόλο τυφέκιο,
-κυνηγετικό όπλο,
-γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια,
-(461) πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά,
-μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού,
-ζυγαριά,
-το χρηματικό ποσό των (12.025) ευρώ και (1.000) δολαρίων Η.Π.Α. και
-ένα λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου με εγκατεστημένη την κάμερα στην είσοδο της οικίας.

Η Ελίνα Πριάκου

Οι Αρχές κατέσχεσαν επιπλέον δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα ιδιοκτησίας των συλληφθέντων, ως μέσα διευκόλυνσης της εγκληματικής τους δραστηριότητας, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Η αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι πραγματοποιήθηκε συνοδεία δικαστικού λειτουργού και δύο αστυνομικών σκύλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία αστυνομικών οι συλληφθέντες δεν αντέδρασαν και υπάκουσαν στις εντολές που τους έδιναν. Οι αστυνομικοί έψαξαν όλους τους χώρους και εντόπισαν την κάνναβη, αλλά και το εργαστήρι παραγωγής ναρκωτικών που έκρυβαν. Από την οικία κατασχέθηκε σημαντικός εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, ο οποίος αποτελείται από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης. Επισημαίνεται ότι ο εξοπλισμός ήταν εκτός λειτουργίας, όμως εκτιμάται ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να τον ενεργοποιήσει ανά πάσα στιγμή.

Ελίνα ΠριάκουΦαίνεται ότι το ζευγάρι είχε προετοιμαστεί για τα χειρότερα.

Στην αυλόπορτα του σπιτιού οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε εγκαταστήσει λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου, ώστε να ελέγχει την κίνηση έξω από το σπίτι και ανά πάσα στιγμή να είναι σε θέση είτε να κρύψει τα ναρκωτικά, είτε να διαφύγει. Ωστόσο, τελικά οι δύο φερόμενοι ως δράστες αιφνιδιάστηκαν από τον ξαφνικό αστυνομικό έλεγχο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, οι έρευνες της Αστυνομίας ξεκίνησαν μετά από καταγγελία. Επισημαίνεται ότι οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν στο σπίτι ποσό ύψους 12.025 ευρώ, που εκτιμάται ότι προέρχεται από παράνομη δραστηριότητα και το ποσό των 1.000 δολαρίων ΗΠΑ.

Keywords
Αναζητήσεις
ελίνα πριάκου, ελινα πριακου
Τυχαία Θέματα