Τα biker shorts που χαρίζουν… πλούσια προσόντα σαν της Κιμ Καρντάσιαν – Αξίας 420 ευρώ

Μια απρόσμενη και τολμηρή πρόταση, διαφορετική από κάθε άλλη, έκανε Σουηδή σχεδιάστρια κατά τη διάρκεια του New York Fashion Week εμπνεόμενη από τα… πλούσια προσόντα της Κιμ Καρντάσιαν.

Με την ονομασία «The Bum», η 24χρονη Beate Karlsson σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες Ida Jonsson και Simon Saarinen

δημιούργησαν ένα ακριβές αντίγραφο του πωπού της Χολιγουντιανής ριάλιτι σταρ.

Το συγκεκριμένο κομμάτι έκανε το ντεμπούτο του σε εκδήλωση του αμερικανικού περιοδικού Elle στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Δεν πρόκειται για κάποιο καλοστημένο κόλπο, αλλά για μια δημιουργία δύο χρόνων δουλειάς, σύμφωνα με το Forbes.

Η ίδια η σχεδιάστρια φόρεσε το πρόσθετο αυτό κομμάτι στο σώμα της, συνδυάζοντάς το με τολμηρά γυαλιά ηλίου, ένα κόκκινο puffer παλτό, ένα denim τοπ και μπότες πάνω από το γόνατο για να πετύχει το χαρακτηριστικό της look.

Στην ουσία, το «The Bum» δημιουργήθηκε από σιλικόνη, σπάντεξ και μικροϊνες, σε 3D καλούπι, έπειτα από μετρήσεις και προσεκτικές παρατηρήσεις των πιο διάσημων προσόντων της Καρντάσιαν και φοριέται σαν σορτσάκι.

Βέβαια, για να μοιάσει κανείς στην Κιμ Καρντάσιαν χρειάζεται να «κουβαλάει» πάνω του έξτρα βάρος, καθώς ζυγίζει περίπου 3 κιλά!

View this post on Instagram

PRESENTING OUR KIM K WEARABLE BUM TODAY FOR THE FIRST TIME EVER DURING NYFW @1da_sim0n @1daj0nsson @simon.saarinen More info coming soon !!! Thanks to all who made this possible !

A post shared by Beate Karlsson (@beate.karlsson) on Feb 8, 2020 at 2:14pm PST

Οι δημιουργοί του «The Bum» υποστήριξαν, όμως, ότι ελπίζουν πως όλο αυτό θα κάνει τον κόσμο να διερωτηθεί γιατί τα προσόντα της 38χρονης σταρ έχουν τραβήξει τόσο μεγάλη προσοχή, αλλά και να δουν πόσο μακριά μπορεί να πάει κάποιος για τα likes στα social media.

Κιμ Καρντάσιαν

Πάντως, για να γίνει κανείς σαν την Κιμ Καρντάσιαν θα πρέπει να διαθέσει τουλάχιστον 420 ευρώ, καθώς η τιμή του τελικού προϊόντος, που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη διάθεση την άνοιξη, αναμένεται να κυμανθεί από 420 μέχρι 555 ευρώ.

Κιμ Καρντάσιαν
Keywords
Τυχαία Θέματα