Tριάδες με φαβορί, Goal και Over!

Στο ταμείο οδήγησε την Πέμπτη η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ με το Goal στο παιχνίδι Νόρκεπινγκ-Έλφσμποργκ (1,60) και τον συνδυασμό του «διπλού» με το Over 1,5 της Μάντσεστερ Σίτι (1,58) στο ματς με την Μπράιτον.

Δύο τριάδες ξεχώρισα για το Σαββατοκύριακο με φαβορί, Goal και Over. Κρίσιμο είναι το παιχνίδι της Bundesliga ανάμεσα στη Λειψία και την Ντόρτμουντ. Ισοβαθμούν στην 4η θέση που οδηγεί στο Champions League. Οι αποδόσεις δίνουν το προβάδισμα στη Λειψία αλλά η Ντόρτμουντ είναι ικανή ακόμα να πάρει ακόμα και τη νίκη. Το πιθανότερο είναι να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.

Στην Premier League η Νιούκαστλ είναι

φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με την καταδικασμένη σε υποβιβασμό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Χαμηλά, όπως άλλωστε αναμενόταν, είναι το «διπλό» της. Το συνδυάζω με το Over 2,5. Δεν κλείνεται η Σέφιλντ και μπαίνουν πολλά γκολ στα περισσότερα παιχνίδια της.

Στα playouts της Super League ο Παναιτωλικός χρειάζεται τη νίκη στο ματς με τον Ατρόμητο και λογικά θα την πάρει. Ίσως χρειαστεί 1 βαθμό ο Ατρόμητος για να «σφραγίσει» την παραμονή του στην κατηγορία κι αυτόν υπό προϋποθέσεις. Ποντάρω στον «άσο».

Προβάδισμα για την Μάιντζ και τη Βιγιαρεάλ

Από το κυριακάτικο κουπόνι ξεχώρισα 3 φαβορί από την Αγγλία, τη Γερμανία και την Ισπανία. Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε εύκολα με 0-4 από την έδρα της Μπράιτον. Βρίσκεται 1 βαθμό πίσω από την Άρσεναλ αλλά έχει και 1 ματς λιγότερο. Στο χέρι της είναι να πάρει τον τίτλο, αρκεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Χαμηλά είναι το «διπλό» της στο ματς με την Νότιγχαμ Φόρεστ και το συνδυάζω με το Over 2,5.

Η Μάιντζ παλεύει για να αποφύγει τα μπαράζ και να σωθεί απευθείας. Ισοβαθμεί με την Μπόχουμ και είναι φαβορί για τη νίκη στο ματς με την Κολωνία, η οποία έμεινε 5 βαθμούς πίσω της μετά την εντός έδρας ήττα με 0-2 από την ουραγό Ντάρμσταντ. Πιθανός είναι αυτός ο «άσος».

Αξίζει το ποντάρισμα και στον «άσο» της Βιγιαρεάλ στον αγώνα με τη Βαγιεκάνο. Ελπίζει να βγει στην Ευρώπη η Βιγιαρεάλ και χρειάζεται τη νίκη. Με γκολ στις καθυστερήσεις κέρδισε 1-2 την Αλμερία. Πιστεύω ότι θα «καθαρίσει» και την Βαγιεκάνο η οποία είναι άνετη βαθμολογικά.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

Εγκαινιάστηκε το «American Space Piraeus Pop-Up» στο «Γ. Καραϊσκάκης»

TATΟΪ Club: Το IMG FUTURE STARS 2024 ξεκίνησε με μία φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Holger Rune και δύο Ελλήνων αθλητών

Δώρα Γκουντούρα: Η «ασταμάτητη» πρωταθλήτρια ξιφομαχίας μας μιλά για το story της

Keywords
Αναζητήσεις
triades-me-favori-goal-kai-over.htm
Τυχαία Θέματα