To 40μετρο Baglietto, o Ρέμος και τα 15.000 ευρώ, το «let it be» του Μυτιληναίου, το big deal στην ΤΕΝΕΡΓ, οι νέες αποφάσεις του Βασίλη Ψάλτη και η ελληνική ομάδα του Παύλου Μυλωνά

Ο Ρέμος, το 40μετρο Baglietto και τα 15.000 ευρώ

O ήχος από το υπερσύγχρονο «Riva», το οποίο μετέφερε επισκέπτες από ένα θηριώδες σκάφος στο Nammos προχθές το μεσημέρι μάλλον με έκανε να ανασηκωθώ από τη θέση μου.

Η θορυβώδης παρέα Ελλήνων επιχειρηματιών  έχει καταφθάσει στην MYKONOS με ένα 40μετρο Baglietto.

Σαμπάνιες, χαβιάρι και δυνατές μουσικές επιλογές του DJs διασκέδασαν την παρέα έως έργα το βράδυ κάτω από τα αστέρια.

Η ίδια θορυβώδης παρέα βρίσκεται ήδη, τώρα που

γράφονται αυτές οι γραμμές, στο Nammos για να παρακολουθήσει την καθιερωμένη αστραφτερή  συναυλία που ήδη έχει ξεκινήσει.

Ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει στην σκηνή μαζί με τον Αιγύπτιο τραγουδιστή Mohamed Ramadan, ο οποίος έχει τεράστια απήχηση στον αραβικό κόσμο και είναι γνωστός για τα πανάκριβα μουσικά βίντεο των τραγουδιών του, ενώ έχει συνεργαστεί με τον Γάλλο τραγουδιστή και ράπερ Gims στο τραγούδι «Ya Habibi».

Στο 10αρι τραπέζι το αρχικό κόστος ανέρχεται στις 15.000 ευρώ.

Magnifique!!!

Το big deal

Είναι βέβαιο ότι το επόμενο big deal στο ελληνικό χρηματιστήριο θα είναι η εξαγορά της Τέρνα Ενεργειακής ΤΕΝΕΡΓ 1,25% 17,00#ifrm200{opacity: 0;transition: opacity 0.5s linear;width:0px; height:0px;border: 2px #e2e2e2 solid; }#trig200:hover + #ifrm200,#ifrm200:hover,#trig200:active + #ifrm200,#ifrm200:active{opacity: 1;transition: opacity 0.5s linear;width:300px; height:359px;position: absolute;bottom: 19px;left: 0px; z-index: 100;} .

Οι συζητήσεις με το Αυστραλιανό fund First Sentier φαίνεται ότι πάνε καλά.

Η μετοχή και χθες ισχυροποιήθηκε στο Ελληνικό χρηματιστήριο και σημείωσε άνοδο 1,25% στα 17 ευρώ.

Επίσης και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ βρέθηκε στην περιοχή των 9,50 ευρώ με κέρδη 2,15%.

Η επιβεβαίωση του mononews.gr

Όπως θα διαπιστώσατε χθες το mononews.gr ήταν το μοναδικό ελληνικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης που από τις 06.00 το πρωί σας ενημέρωσε για τα κέρδη του α εξαμήνου του 2022,  της Μytilineos ΜΥΤΙΛ 0,95% 14,87#ifrm161{opacity: 0;transition: opacity 0.5s linear;width:0px; height:0px;border: 2px #e2e2e2 solid; }#trig161:hover + #ifrm161,#ifrm161:hover,#trig161:active + #ifrm161,#ifrm161:active{opacity: 1;transition: opacity 0.5s linear;width:300px; height:359px;position: absolute;bottom: 19px;left: 0px; z-index: 100;} με τρομακτική ακρίβεια.

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Χαρίτος πραγματικά δεν έπεσε έξω ούτε ένα ευρώ.

Γράψαμε για 166 εκατ. καθαρά κέρδη και 293 εκατ. κέρδη EBIDTA.

Και η πλήρης επιβεβαίωση ήλθε σχεδόν 4 ώρες μετά.

Το κείμενο του mononews.gr εστάλη μέσω των reports τραπεζών και χρηματιστηριακών εταιρειών σε χιλιάδες πελάτες τους, οι οποίοι μέσω του mononews.gr είχαν αρίστη πληροφόρηση.

Μοναδική εξαίρεσή η Eurobank Equities, η οποία στο χθεσινό της report είχε λάθος νούμερα για τα κέρδη του α εξαμήνου.

Τελείως εκτός πραγματικότητας.

Λογικό.

Αφού δεν μας διάβασαν, έδωσαν στους πελάτες τους λανθασμένη πληροφόρηση.

Mytilineos: Οι καυτές αποκαλύψεις του Conference CALL

Φίλοι αναγνώστες ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος στο χθεσινό Conference Call ήταν απολαυστικός και αποστομωτικός.

Επί μία ώρα σε άπταιστα αγγλικά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των αναλυτών και εξήγησε πως βλέπει το παρόν και το μέλλον της εταιρείας του.

Τρία είναι τα πιο σημαντικά θέματα που πρέπει να μας μείνουν από το Conference Call.

Πρώτον και σημαντικότερο είναι ότι ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος τόνισε ότι το δεύτερο τρίμηνο του 2022 θα είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο.

Δηλαδή, η Mytilineos που έβγαλε 166 εκατ. ευρώ το α’ εξάμηνο, θα βγάλει μίνιμουμ στο έτος 332 εκατ. ευρώ.

Από την τοποθέτηση όμως του κ. Μυτιληναίου βγαίνει το συμπέρασμα ότι τα κέρδη θα είναι πάνω από 350 εκατ. ευρώ το 2022, εφόσον δεν γίνει κάτι το πάρα πολύ άσχημο.

Μιλάμε για ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ νούμερο που δεν το περίμενε κανείς.

Δεύτερον καθησύχασε την επενδυτική κοινότητα λέγοντας ότι και σε περίπτωση που διακόψει η Ρωσία το φυσικό αέριο στην Ελλάδα μέσω του Turkish Stream, η χώρα μπορεί να ανταπεξέλθει αυτής της αντιξοότητας και ότι η εταιρεία είναι απόλυτα προετοιμασμένη γι αυτό το σενάριο.

Το μόνο θέμα είναι η τιμή του φυσικού αερίου.

Και τίποτα άλλο.

Η Alpha Finance και ο Γιάννης Νοικοκυράκης

Τρίτον και πιο σημαντικό γεγονός είναι η ερώτηση του κ. Νοικοκυράκη από την Alpha Finance εάν σκέφτεται η εταιρεία να κάνει listing σε κάποιο ξένο μεγάλο χρηματιστήριο.

Αυτό επειδή τα μεγέθη της εταιρείας θα μεγαλώσουν πάρα πολύ και το 2022 και το 2023 και το 2024 και είναι πλέον είναι φανερό ότι λόγω της ρηχότητας του ελληνικού χρηματιστηρίου, η μετοχή είναι πολύ βαθιά υποτιμημένη.

Ο κ. Μυτιληναίος απάντησε πολύ συγκεκριμένα ότι αν είναι καλό για τους μετόχους, «let it be».

Αυτό είναι εξαιρετικό σενάριο για τους μετόχους της εταιρείας εφόσον υλοποιηθεί.

Η προσοχή στην Eurobank Equities και στον Νίκο Αθανασούλια

Εδώ αξίζει να σας εφιστήσουμε την προσοχή ότι στο τελευταίο report που έβγαλε η Eurobank Equities για τις ελληνικές ενεργειακές εταιρείες αναβαθμίζει την τιμή – στόχο για την Mytilineos από τα 22 ευρώ στα 24,80 ευρώ.

Συγχρόνως αναβαθμίζει την Τέρνα Ενεργειακή από τα 16.4 ευρώ στα 20 ευρώ.

Το καινούργιο report το υπογράφει η καινούργια μεταγραφή της Eurobank Equities, ο ανερχόμενος κ. Νίκος Αθανασούλιας, CFA, ο οποίος βλέπει πλέον με άλλο μάτι την Mytilineos.

Φίλοι αναγνώστες το report αυτό κρύβει πολλά νέα για τους μετόχους της Mytilineos.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αναλυτή, η Mytilineos το 2024 θα έχει καθαρό δανεισμό της τάξης των 824,3 εκατ. ευρώ, EBITDA 708,7 εκατ. ευρώ και κέρδη 398,3 εκατ. ευρώ.

Δηλαδή με το χθεσινό κλείσιμο στα 14,87 και στη κεφαλαιοποίηση των 2.125 δις. ευρώ, παίζει με ένα εκτιμώμενο P/E2024e=5,33 και με ένα EV/EBITDA2024e= 4,16.

Εάν δεν είναι αυτό η πεμπτουσία του τζάμπα τότε τι είναι.

Γι αυτό άλλωστε ρώτησε και ο αναλυτής της Alpha Finance εάν πρέπει πλέον η Mytilineos να μπει σε κάποιο μεγάλο ξένο χρηματιστήριο.

Η υποτίμησή της είναι κραυγαλέα.

Tο report της Eurobank ΕΥΡΩΒ 2,33% 0,88#ifrm107{opacity: 0;transition: opacity 0.5s linear;width:0px; height:0px;border: 2px #e2e2e2 solid; }#trig107:hover + #ifrm107,#ifrm107:hover,#trig107:active + #ifrm107,#ifrm107:active{opacity: 1;transition: opacity 0.5s linear;width:300px; height:359px;position: absolute;bottom: 19px;left: 0px; z-index: 100;} και συγκεκριμένα η σελίδα 8 κρύβει κι άλλο λαβράκι για τους μετόχους της Mytilineos.

Ο αναλυτής για να βγάλει την αποτίμηση της ΔΕΗ εκτιμάει ότι η ΔΕΗ στο τέλος του 2026 θα έχει εγκατεστημένη ισχύ από ΑΠΕ χωρίς τα υδροηλεκτρικά της τάξης των 4.500ΜW.

Xρησιμοποιώντας το μοντέλο αποτίμησης DCF (ελεύθερων ταμειακών ροών) και χρησιμοποιώντας για μεσοσταθμικό κόστος κεφαλαίου (WACC) 5%, δίνει μια αποτίμηση για τον κλάδο των ΑΠΕ της ΔΕΗ τα 3.432 δισ. ευρώ.

Eurobank: Η τιμή στα 24,80 ευρώ

Δηλαδή, η Mytilineos που θα έχει ΣΙΓΟΥΡΑ στο τέλος του 2026 2.400 MW από ΑΠΕ, αυτό σημαίνει ότι με βάση την αποτίμηση της ΔΕΗ η αποτίμηση του κλάδου των ΑΠΕ της Mytilineos πρέπει να είναι στα 1.830 δισ. ευρώ.

Σχεδόν δηλαδή όσο κοστίζει η Mytilineos τώρα.

Αυτήν την στιγμή που μιλάμε, δεν υπάρχει άλλη εταιρεία στο ελληνικό χρηματιστήριο με τόσο μεγάλη ανάπτυξη η οποία να είναι τόσο ΒΑΘΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ και να έχει τόσο μεγάλη εμπορευσιμότητα.

Κατά την άποψη του Wiseman αυτήν την στιγμή υπάρχει μια τεράστια στρέβλωση στην αποτίμηση της Mytilineos.

Δεν μπορεί να παίζει με ένα προσδοκώμενο P/E2024e=5,33 και με ένα προσδοκώμενο P/E2022e=6!!!

Είναι θέμα χρόνου και μόνο η εταιρεία να βρει την δίκαιή της αποτίμηση.

Η στήλη θα συμφωνήσει απόλυτα με την τιμή στόχο του αναλυτή της Eurobank των 24,80 ευρώ.

Οι ισχυρές κυρίες της DIMAND

Ο ισχυρός ανήρ της DIMAND Δημήτρης Ανδριόπουλος αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές στην διοικητική ομάδα της εισηγμένης.

Μάλιστα όλες οι άλλες έχουν άρωμα γυναίκας.

Νέα CFΟ αναλαμβάνει η κα Άννα Χαλκιαδάκη, η οποία έχει διατελέσει Deputy CFO στην Prodea Investments.

Η κα Μαρία Ιωαννίδου, πρώην CFO της DIMAND, αναλαμβάνει επικεφαλής της νεοσυσταθείσας Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ως Chief Business Development Officer.

Τη θέση της Chief Operations Officer αναλαμβάνει η κα Όλγα Ίτσιου, η οποία είναι στέλεχος της εταιρείας εδώ και 20 χρόνια.

H κα Τέτα Καραχάλιου, η οποία εντάχθηκε αρχικά στο ανθρώπινο δυναμικό της DIMAND ως Senior Strategy & Operations Executive, ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα Investor Relations Manager.

Τέλος, στο τιμόνι του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, ως HR Director, βρίσκεται πλέον η κα Πέπη, ενώ η Ανθή Τζάκου, έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία στο εξωτερικό, ανέλαβε πρόσφατα τη θέση της Marketing Director της εταιρείας.

Με μονοψήφια ΝPEs και οι τέσσερεις συστημικές τράπεζες

“Nίκησαν” τα κόκκινα δάνεια και  οι τέσσερεις συστημικές εν μέσω κορονοιού και πολέμου στην Ουκρανία.

Έτσι  στα αποτελέσματα του δευτέρου τριμήνου για πρώτη φορά όλες μαζί θα ανακοινώσουν μονοψήφιο ποσοστό μη εξυπηρετούμενων δανείων για πρώτη φορά μετά το 2009.

Η δημοσίευση  των αποτελεσμάτων ξεκινάει από αύριο με (Εurobank και Εθνική) και ολοκληρώνεται στις 3 Αυγούστου με την Πειραιώς και Alpha Bank.

Η εικόνα των τραπεζών μετά την εκκαθάριση των κόκκινων δανείων – όπως έγινε αυτή – είναι θετική καθώς μετά το ξεφόρτωμα τους, βελτιώνονται αυτόματα μία σειρά από δείκτες.

Όπως για παράδειγμα αυτός που προκύπτει από το λόγο δανείων προς καταθέσεις, αλλά και ο δείκτης αποδοτικότητας των ιδίων κεφαλαίων ο οποίος κατατάσσει τις ελληνικές τράπεζες στις πρώτες θέσεις του Ευρωπαικού χάρτη.

Εκτός από τα κόκκινα δάνεια και τον χαμηλό σχηματισμό νέων παρά τις αντιξοότητες,  οι αναλυτές εκτιμούν ότι όλες σχεδόν οι τράπεζες θα καταγράψουν στο δεύτερο τρίμηνο του έτους βελτιωμένες επιδόσεις σε όλους τους τομείς δράσης.

Τώρα όλο αυτό γιατί δεν περάνει και στο ταμπλό είναι ένα θέμα…

Γιατί ανεβαίνει η ΔΕΗ 

Ευχάριστα ξάφνιασε την αγορά η μετοχή της ΔΕΗ ΔΕΗ 3,09% 5,67#ifrm69{opacity: 0;transition: opacity 0.5s linear;width:0px; height:0px;border: 2px #e2e2e2 solid; }#trig69:hover + #ifrm69,#ifrm69:hover,#trig69:active + #ifrm69,#ifrm69:active{opacity: 1;transition: opacity 0.5s linear;width:300px; height:359px;position: absolute;bottom: 19px;left: 0px; z-index: 100;} , παρά το γεγονός ότι οι συναλλαγές έχουν κατεβάσει ταχύτητα και από τις 22/7 και κινούνται μεταξύ 200.000 – 300.000 τεμαχίων.

Σε κάθε περίπτωση η μετοχή έχει ξεφύγει από την διακεκαυμένη περιοχή των 5 ευρώ και εκτιμάται ότι από τις 3/8 και μετά που θα έχει πάρει απόφαση η γενική συνέλευση για  buy back, θα λυθούν τα χέρια της διοίκησης Στάσση για αποτελεσματικότερη παρέμβαση.

Εθνική Τράπεζα: Πλειοψηφούν οι Έλληνες στο ΔΣ 

Την αύξηση του αύξηση του αριθμού των μελών Διοικητικού Συμβουλίου κατά ένα (1), ώστε ο συνολικός αριθμός των Μελών Διοικητικού Συμβουλίου να είναι δεκατρία (13) αποφάσισε χθες η Γενική Συνέλευση της Τράπεζας,  αδιαφορώντας για όλες  τις προλήψεις που συνοδεύουν τον αριθμό 13.

Το ένα νέο μέλος πάντως θα είναι ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό, με  θητεία ίση με αυτή των υπόλοιπων Μελών του ΔΣ.

Η νέα σύνθεση λοιπόν του διοικητικού συμβουλίου περιλαμβάνει δύο εκτελεστικά Μέλη τους, τον Παύλο Μυλωνά Διευθύνων Σύμβουλο, και την έμπειρη και ιδιαίτερα δυναμική κα Χριστίνα Θεοφιλίδη.

Μη Εκτελεστικά Μέλη είναι ο πρόεδρος  Γκίκας Χαρδούβελης, Περικλής Δρούγκας,  Εκπρόσωπος Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ,  κ. Αβραάμ Γούναρης, Ανώτερος Ανεξάρτητος Σύμβουλος, κ. Claude Piret,  Αικατερίνη Μπερίτση,  Wietze Reehoorn,  Elena Ana Cernat, Anne Marion-Bouchacourt,  . Jayaprakasa (JP) C.S. Rangaswami, κ. Matthieu Kiss, και Αθανάσιος Ζαρκαλής.

Δηλαδή 7-6 υπέρ των Ελλήνων.

Νέα εταιρεία holdings από τον όμιλο Κοπελούζου

Μπορεί να έχει μικρό για αρχή κεφάλαιο (μόλις 25.000) ευρώ, αλλά ανοίγει το δρόμο για νέες επενδύσεις στον πολυπράγμονα Χρήστο Κοπελούζο.

Ο λόγος για τη νέα εταιρεία holdings του επιχειρηματία που συστάθηκε πολύ πρόσφατα με την επωνυμία Corpo Holding και έδρα τη διεύθυνση του ομίλου.

Οι πληροφορίες θέλουν στο «πλήρωμα» τον ίδιο το Χρήστο Κοπελούζο ως πρόεδρο και CEO, το δεξί χέρι του επιχειρηματία, Γιάννη Αράπογλου, αναπληρωτή CEO του ομίλου και αντιπρόεδρο της Gastrade να αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου και τη Μαρία Λεοντσίνη, στέλεχος της Damco Energy, μέλος του νεοσύστατου δ.σ.

Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα ο όμιλος Κοπελούζου δραστηριοποιείται στην ενέργεια (των ΑΠΕ, του φυσικού αερίου και των ενεργειακών έργων), στις υποδομές και στις παραχωρήσεις (μέσω της Fraport), στις κατασκευές μέσω της Redex που αναλαμβάνει ιδιωτικά έργα, στα media, ενώ έχει και σημαντικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων.

Το τελευταίο deal του ομίλου ανακοινώθηκε χθες και αφορά στην πώληση αιολικών 55,2 MW στην ΕΛΠΕ Ανανεώσιμες, που έβαλε στο ταμείο του Κοπελούζου 90 εκατομμύρια.

Frigoglass: Αποζημίωση Μαμούθ

Δεν της «έκατσε και τόσο άσχημα» η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο εργοστάσιο της εταιρείας του ομίλου Δαυίδ – Λεβέντη   στη Ρουμανία.

Τελικά  η εταιρεία  ήρθε σε οριστική συμφωνία με το  συνασφαλιστικό σχήμα (HDI και ΑΙG) που είχε αναλάβει την ασφαλιστική κάλυψη αναφορικά με το περιστατικό πυρκαγιάς που σημειώθηκε στο εργοστάσιο επαγγελματικών ψυγείων της εταιρείας στη Ρουμανία για συνολική αποζημίωση καθαρού ποσού 61.6 εκατ.  ευρω σχετικά με υλικές ζημιές (αποζημίωση 42 εκατ.) και διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας (αποζημίωση 19.6 εκατ.).

Η Frigoglass έχει ήδη εισπράξει συνολικά 50 εκατ. ευρώ ως ασφαλιστική αποζημίωση.

Η καταβολή του εναπομείναντος ποσού των 11.6 εκατ. ευρώ υπόκειται στην τεκμηρίωση για τις δαπάνες που σχετίζονται με τη φάση ανακατασκευής του κτιρίου και τις αγορές εξοπλισμού.

Το εργοστάσιο στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας είχε πάρει φωτιά πριν από περίπου ένα χρόνο.

Πριν από αυτό εργάζονται 774 άτομα ως μόνιμο προσωπικό και 756 ως εποχικό (στοιχεία 2020) από 1,165 μόνιμους εργαζόμενους και 1.145 εποχικό προσωπικό που απασχολούσε ο όμιλος το 2019.

Η συγκεκριμένη πυρκαγιά είναι η δεύτερη τα τελευταία επτά χρόνια που εκδηλώνεται σε εργοστάσιο της Frigoglass.

 

Βασίλης Ψάλτης: Ακόμη μικρότερο περιβαντολλογικό αποτύπωμα

Με στόχο να διαμορφώνει σε ολοένα και χαμηλότερα επίπεδα το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, η Τράπεζα ανέλαβε μία σειρά δράσεων, οι οποίες οδήγησαν στη μείωση κατά 13,4% των ετήσιων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, κατά 11% τη συνολική κατανάλωση ενέργειας και κατά 9,4% των εκπομπών ρύπων Scope 3.

Επιπλέον, σημαντικές ήταν οι πρωτοβουλίες που έλαβε η Τράπεζα σε ό,τι αφορά την ανακύκλωση, όπως η τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης λαμπτήρων φωτισμού και φωτιστικών σωμάτων σε όλα τα Καταστήματα και κτίρια της Τράπεζας σε ποσοστό 99%, καθώς και το πρόγραμμα Managed Printing Services (MPS) για τη διαχείριση εκτυπωτικών εργασιών και την αυτοματοποίηση αρκετών διαδικασιών, ιδιαίτερα στα Καταστήματα (εκτύπωση συμβάσεων, κ.λπ.).

Χάρη στις δράσεις αυτές, μείωσε κατά 12,3% τον ετήσιο ρυθμό κατανάλωσης χαρτιού, ενώ ανακύκλωσε 660.817 κιλών χαρτιού, 27.840 κιλών πεπαλαιωμένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού και 5.885 κιλών αναλωσίμων εκτυπωτών.

Επιπλέον, μέσω των δωρεών πάγιου ηλεκτρονικού υλικού και εξοπλισμού γραφείου που πραγματοποιήθηκαν το 2021, ενισχύθηκε η αρχή της κυκλικής οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα απετράπη η εκπομπή ισοδύναμων 38,9 τόνων CO2.

Επίσης, ο Όμιλος πέτυχε μείωση της κατανάλωσης λίτρων υδάτινων πόρων ανά τετραγωνικό μέτρο κατά 24% σε σχέση με το 2020.

Στο μήνυμα του ο διευθύνων σύμβουλος της Αlpha Bank Βασίλης Ψάλτης υπογράμμισε ότι η Τράπεζα θα κάνει  ό,τι χρειάζεται για να διασφαλίσει βιώσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη, οικονομική σταθερότητα, μία ισότιμη και δίκαιη κοινωνία, την προστασία του περιβάλλοντος και, τελικά, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για όλους.

Aποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.

Keywords
big, deal, ρεμος, ευρω, ομαδα, big, deal, γεκ τερνα, alpha bank, εθνικη τραπεζα, nammos, djs, fund, γεκ, τερνα, τραπεζες, eurobank, ρωσία, ελλαδα, turkish, εταιρεία, alpha, finance, νέα, ebitda, δις, δεη, ισχύ, απε, σιγουρα, σημαίνει, cfo, business, ana, kiss, ceo, energy, media, ελπε, παραιτηση λεβεντη, mps, προσφορες, υφίσταται, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , χρηματιστηριο, μετρο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, διακοπες δεη, eurobank alpha, alpha eurobank, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, φωτια, τραπεζα πειραιως, τελος του κοσμου, εσπα 2021, κοινωνια, αποτελεσματα, βιντεο, ρωσία, αβρααμ, ανακυκλωση, δανεια, εδρα, ηχος, θεμα, ουκρανια, πειραιως, προγραμμα, ρουμανια, ρωτησε, φυσικο αεριο, ωρα, alpha, ceo, cfo, eurobank, kiss, αγορα, αυξηση, αξιζει, ανθη, απε, αποζημιωση, απηχηση, απταιστα, αρωμα γυναικας, αρωμα, αστερια, βγαινει, βραδυ, βρισκεται, γεγονος, γεκ τερνα, γεκ, γινει, δαυιδ, δευτερο, διευθυνση, δις, δυναμικο, εγινε, υπαρχει, εκκαθαριση, ελπε, ενεργεια, εργα, επενδυσεις, επτα, εταιρεία, ετος, ευθυνη, ζωης, ιδια, ιδιο, υφίσταται, εικονα, ιση, κατασκευες, κεφαλαιο, κειμενο, κι αλλο, κτιρια, λαθος, λογο, ματι, μειωση, μικρο, μαρια, μυτιληναιος, νικο, ομιλος, πεμπτουσια, πρωι, σεναριο, σιγουρα, συγκεκριμενα, σειρα, τερνα, τιμη, τι ειναι, ισχύ, ισχυρος, φυσικο, φορα, χαβιαρι, χερι, χριστινα, ψαλτης, ωρες, αγορες, ana, αυστραλιανο, business, δημητρης, djs, ebitda, energy, ερωτησεις, finance, fund, γκικας, χωρα, ιδιαιτερα, index, media, nammos, πληροφοριες, πωληση, σημαίνει, σκηνη, τραπεζα, turkish, θεματα, θεσεις, χερια
Τυχαία Θέματα